Merhaba. 1.63 boy 76 kg bir kadınım. Kilo veriyorum ayrıca.Tesetturluyum. Yaşım 36 ve yaşımı gostermiyorum,oyle diyorlar. Derdim şu ki arkadaşlar,ne yapsam kendimi beğenmiyorum. Kıyafetlerimi duzgun secemiyorum, kombin yapamıyorum,ne giysem yakışmadığını duşunuyorum,benden daha fazla kilolu tesetturlu bayanlara rastlıyorum bazen,kıyafetlerini,kombinlerini cok beğeniyorum ama ben aynalara kusum. Bana asla yakışmıyor diyorum. Hazır kombinler var orneğin,denesem bile ustumde beğenmiyorum.Şalımı duzgunce ortemedğimi duşunuyorum mesela... Şalın altından ic eşarbın gorunmesinden nefret ediyorum ama alnım dar olduğu icin gorunuyor ve bunu hic sevmiyorum.İyi makyaj yaparım ama goz altlarım oyle koyu ki artık,sadece kapatıcı surup cıkamıyorum,cilt tonunu illaki eşitlemem gerekiyor tum yuzumde bb veya cc kremle... Yani işte bi rimel bi ruj sur cık bir cildim yok (veya ben oyle duşunuyorum). Renkli bişiyler almaya cesaret edemiyorum,kombin yapamam diye. Oyle tekduze yaşıyorum. Bane bi el atın kızlar. Vallahi giyinmeyi unutmuşum.