Merhaba oncelikle, benim garip bir derdim var, orneğini bulamadım. Bana bu konuda yardımcı olmak isteyen, fikir beyan etmek isteyen olursa cok sevinirim. Cunku altından kalkamıyorum. Sinirlerim bozuluyor.
Eşim her şeyi problem edip, insanlara sacma sapan mesajlar atıyor. Ust kattan makine sesi geliyor, komşuya atıyor. Cocukla ilgili oğretmenine, mudurune mesaj atıyor. Hoşuna gitmeyen bir şey oluyor akrabalarıma mesaj atıyor. Cocuklar okulda oyun oynarken cocuğun bir yerine bir şey oluyor cocuğun babasına mesaj atıyor. Mesajların hepsi karşı tarafı ezen, lodoslama daldığı seviyesiz mesajlar. Karantinada iken polis 3 kere kontrole geldi diye 3. De polise de bir daha kapıma gelmeyin bağırdı.
Bu huyu benim yaşam kalitemi aşırı şekilde duşuruyor. Utancımdan kimsenin yuzune bakamıyorum. Onlar da benim yuzume bakmıyor zaten bu olanlardan sonra. Konuşmak, sinirlenmek, sakince yanlış olduğunu anlatmak, beni kotu duruma duşurduğunu soylemek... Hic biri işe yaramadı. Ama artık sinirlerimi aşırı derecede bozacak hale geldi bu durum.

EDİT : konumla ilgili en icime sinen mesajlar herkesin kendi yaptığından mesul olduğu. Eşimin ayıbının benim ayıbım olmadığı yonundeki mesajlardı. Ben de icimi biraz ferahlatmıştım bu mesajlarla.
ama malesef olaylar gelişmiyor. Eşimi okul muduru yanına cağırdı. Beyfendi gitmedi. Ben de bugun cocukları almaya gittiğimde mudur benimle goruşmek istedi. Cocuğun babasına ulaşılmış, dava acma muhabbetleri olmuş dedi. Onlar da karşı dava acmaya hazırlanıyorlar dedi. Kurumumuzun da itibarı zedeleniyor falan filan diye bana anlattı.
ters birisine denk gelmediği mesajlar da yazılmış. Olayı cozdum. Adam benim ve cocuklarla ilgili konularda mesaj atıp arkamıza saklanıyor. Bir kadının eşi icin bunları yazması cok acı. Ama olay bu.
NOT: lutfen inandırıcı bulmayanlar mesaj atmasın. Bir de ikna etmek ile uğraşmak istemiyorum