Herkese merhaba
Evet zaman zaman yoklayan ikinci cocuk fikriyle karşınızdayım zaman anlamında duşununce mantikli gelse de kızımın buyumesiyle rahata alıştım sanirim.
Bir kızım var nisan ayının sonunda 4 yaşına girecek kızım doğduğunda hep ikinciyi de oyuz yaşımda doğurur bu defteri kapatirim diyordum simdi 30 yaşındayım hala dogurmadim

Her neyse ikinci cocuğu duşunuyorum bir yandan da korkuyorum sebebi oncelikle kim bakacak korkusu bakici ile daha once hic calışmadım kızıma eşimle birlikte baktik bakıcı bulabilir miyim, iyi bakar mi, kotu davranır mi ? gibi korkular yaşıyorum.
Bunun dışında dogum kilomu veremedim 75 kiloyum cok mu kilo alırım ki ilk hamileliğin 15 kilo almistim biraz kilo verip mi cocuk duşunsem yoksa boyle kalıp tum kiloyu toptan mi versem diye.
Cok gecmeden de kızımın kardeşi olsun istiyorum hesaplarıma gore hamile kalıp dogurursam aralarında 5 yas olacak kizim birinci sınıfa başladığında yeni bir cocuk olmasını istemiyorum cunku birinci sınıfta ozel bir ilgi gerekiyor en azından o okula başladığında kardeşi 1 yaşına gelmiş olsun diye duşunuyorum anlayacağınız kafam cok karışık fikir bekliyorum sizlerden.