İyi geceler kızlar

Diğer mesaj atanlar hep lakayık mesajlar atmışlardı. Cok guzelsin, gozlerin cok guzel, sacların cok guzel, tanışalım mı vs. Sonra gorunurluğu kapattım. Neyse cok uzatmayayım. O bahsettiğim kişi ile biz arkadaş olduk. Ve ben gec cevap veriyordum surekli. Asla rahatsız etmek istemem, eğer rahatsız oluyorum derseniz mesaj atmayı direkt keserim dedi. Sadece enerjiniz cok guzel ve sanki yıllardır tanıyormuşum hissi uyandırdı bende dedi. Gariptir ki aynı his bende de uyandı. Neyse biz konuşmaya devam ettik. Bu sure zarfında asla lakayık bir konuşmasına şahit olmadım. Numarasını gonderdi, ne zaman yazmak istersen yazarsın, ben numaranı isteyip darlamak istemiyorum seni dedi. Normalde benim yaşadığım şehirde yaşamıyor , haftada bir gun iş dolayısıyla hastaneye geliyor. Şehirlerimiz yakın. Gecen hafta , musait vaktimin olup olmadığını sordu. Gelmişken seni de gormek isterim, tabi senin icinde uygunsa dedi. Bende gittim. Malum pandemiden dolayı kafeler kapalı olduğu icin, hastanenin bahcesinde 1 saat oturduk, konuştuk. Cok seviyeli, kibar,diksiyonu ve kendisini guzel ifade edebilme yeteneği fazlasıyla iyi. Donanımlı bir adam. 29 yaşında. Henuz kağıt uzerinde de olsa evliyim neticede. Goruşmeye gitmiş olmak kendimi kotu hissettirdi. Ama sonra duşundum ki , anlaşmalıdan son dakika da bile vazgecebilecek potansiyele sahip bir eş profili var benim karşımda. Davam yıllarca bile surebilir . Yani neticede biz ayrıldık. İhanet mi ettim de kotu hissettim sanki diyerek telkin ettim kendimi. Eve geldim. Adam beni bayağı beğenmiş, giyim tarzımı, konuşmamı vs. Konuşmamız ilerledi ve benden hoşlandığını soyledi. O an kayış koptu bende. Adam benim evlenmiş ve şu an boşanma aşamasında olduğumu bilmiyordu. Eğer bunu ileride , bana daha da bağlandığı zaman soylersem, kalleşlik yapmış olurum dedim. Ve telefonla beni aradığı bir gun konuşma esnasında soyledim. Bak benden hoşlandığını soyluyorsun, bilmen gereken bir şey var. Ben evlendim ve şu an boşanma aşamasındayım. Bunu bil ve ona gore davran. Eğer sana ters geliyorsa konuşmayı sonlandıralım dedim. Dediği ise şuydu: Bu hayatta insanın başına her şey gelebilir Papatya, her şey insanlar icin. Senin yerinde bende olabilirdim. Asla yadırgamam, haddimde değil. Buna sana olan duygularımda herhangi bir olumsuzluk yaratmadı. Bilakis duygularımın yoğunluğu daha da arttı. En başında soyleyip durust olduğun icin cok teşekkur ederim. Benim icin hic sorun değil, birbirimizi tanıyalım fırsat verelim birbirimize dedi. Sonra ise,seni uzmek istemiyorum. O yuzden irdelemek istemiyorum dedi.Her gun gunaydın mesajı atıyor. Gun icinde de mesaj atar.Ben bu aralar derse yoğunluk verdiğim icin surekli gec cevap veriyorum. Bugun dediki iletişim kopukluğu yaşıyoruz bu aralar. Surekli gec yazıyorsun ve konuşmayı istemediğini duşunuyorum. Bende gerginim zaten ters konuştum biraz. Konuyu farklı tarafa cektim. Yarın bir gun boşanma durumumu yuzume vurmayacağının ne garantisi var dedim. Ben oyle bir adam değilim Papatya. Başından bildiğim bir şeyi ısıtıp onune getirip yuzune vurmam kimsenin dedi. Surekli ben mesaj atıyorum , ve bazen 5 saat sonra donuyorsun , sana bir adım geliyorum elimi uzatıyorum , itekliyorsun beni. Musade etmiyorsun ki bana falan dedi. Sonra problemi cozduk. Velhasıl kelam, sizce henuz boşanma gercekleşmeden goruşmem yanlış mıydı ? Yani ben ozeleştiri yaptım ama yinede sizlerin de fikirlerini almak istedim. Sizce fırsat vermeli miyim ? Şimdiden okuyan herkese teşekkur ederim