Merhabalar oncelikle hepinizin kadınlar gununu kutluyorum iyiki varsınız

Sizlerle biraz sohbet etmek istedim. Eşlerinizin ailesiyle nasılsınız mesafeli mi yoksa cok mu yakın ? Ne kadar sıklıkla goruşursunuz davet ederseniz ? Eşlerinizle rahatsız olduğunuz durumları nasıl cozersiniz ? 7 aylık evliyim tecrubelerinizden faydalanmak istedim. Benim sadece gorumcem var benden 2 yaş buyuk abla demiyorum yaşlarımız yakın diye abisiyle evliyim. Aramızda sorun yok cok şukur ama abisini kıskandığını hissediyorum o yuzden tam anlamıyla kız kardeş gibi olamıyorum. Kendisi evli bu arada. Kayınvalidemle aynı binadayız onunlada aramız iyi ama calışıyorum ben izin gunlerimde bana sormadan plan yapıyor bunaltıyor ister istemez biraz kendini geri cektim bana karşı sıcaklığıda azaldı gibi. Ne doğru ne yanlış bilmiyorum. Ben mi ustume duşeni yapmıyorum acaba ? Ya da yeni olduğu ici beni mi benimseyemediler bilmiyorum. Sizi de sıkmayayım nasıl geciniyorsunuz eşinizin ailesiyle. Bizimkiler bana gelince ayıp olmasın diye her seferinde cağırmak zorunda kalıyorum ama ailemle kocamla başbaşa yemek yemek istiyorum cağırmazsam kotu gelin mi olurum ? Ama cağırdığımdada kızınıda cağırmamız icin eşimi zorluyor hicbirşey anlamıyorum annemden babamdan yemekten hizmet etmekten. Sınırlarınızı nasıl ciziyorsunuz ? İlerde keşke dememek adına fikir almaya geldim