Kızlar burda beni bilenler bilir..benimde eşimle kayınvalidemle sorunlarım vardı..ozellikle kayınvalidemle olan sorunlarım pek sıradan olmayacak şekilde...zamanla eşimle olan ilşkimide etkilemeye başladı bu durum haliyle...

o kendine gore haklı..e bende kendime gore haklıyım..sorunlar bir değilki bir suru..maddi sorunlar..kaynana sorunları..sonradan patlak veren eşimle ilgili sorunlar ..biliyorum hepimizin hayatında birtakım sorunlar var kucuk yada buyuk..

uzun zamandır kadınlar kulubunun derdim var topiğine yani buralara pek uğramıyordum..insanların sıkıntılarından ve problemlerinden ister istemez etkileniyoruz cunku..

bir arkadaşımın sayesinde cekim yasası'nı duydum..başta sacma geldi tabi..'' ne yani herşeyi duşuncelerimizle halledicez'' bukadar kolaymı herşey...
evet herşeyi duşuncelerimizle hallediyoruz..olumlu duşunmekle..ama okadar kolay değil..baştan cok sacma gelsede ilgi duymaya başladım..internette araştırdım..burdada bir kac topik gordum yorumlara baktım..bazı yaşam koclarıyla mailleştim..bir takım kitaplar okudum..ve super..gercekten doğru..sacma filan değil..

size buraya yazmamın nedeni hepimizin sorunları var ve cozmek yine bizim elimizde..sizde deneyin lutfen ..doğru uygulandığında gercekten doğru işliyor..

bilincaltımızda yatan duşunceler hayatımızı etkiliyor..tek yapmamız gereken bilinc altımızı temizlemek..
olumlu duşuneceksiniz..ve bu duşuncenize inanacaksınız...puf noktası bu..hayal demeyeceksiniz..kotu bir evliliğim var ben şimdi nasıl iyi bir evliliğim var diyip kendimi kandırayım..bu dupeduz yalan...diye duşunmeyin..evet kandırım kendinizi..beyin gercekle hayali ayırt edemiyor..
hayalinizi kurup inandığınız şeyi gercekmiş gibi yazıyor..ve bir muddet sonra davranışlarınızda değişiyor..etrafa pozitif enerji sacıyorsunuz..herkes herşey olumlu ne varsa ayağınıza kadar geliyor..denemesi bedava..

imkansız olduğunu bile bile havuzlu bir ev hayali kurdum..once inanmadım..ama zamanla inandım bu hayalime..hatta havuzlu bir evim var diye duşundum hep..havuzlu bir evim olacak demedim var dedim...burda asla gelecek zaman kullanılmıyor hep şimdiki zaman yada geniş zaman kullanılacak..cunku beyin o şekilde algılıyor..

ve havuzlu bir ev aldım taşınmadım daha bitmedi cunku..eylulde taşınıcam.. )) gercekten bir hayaldi...ama fırsatlar onume geldi..
eşimle superiz..acayip iyi anlaşıyoruz..cok duzeldi herşey..duygularımı daha rahat ifade ediyorum ve beni anlıyor..bilincaltımda beni engelleyen ne varsa kurtuldum hala kurtulmaya devam ediyorum..

kendime daha cok guveniyorum ve daha cok mutluyum..kayınvalidemde dahil kimseyle sorunum yok..cok şukur lutfen deneyin...ben deneyerek doğruluğuna inandım ve bu yuzden sizinle paylaşmak istedim..artık konu hangi topiği ilgilendiriyorsa oraya taşırlar heralde..

unutmayın mutlulukta bir secenektir..ve siz mutlu olmayı tercih edin...