Selam kizlar. Beni takip edenler bilir ne yasadiklarimi. Okumak isteyen onceki konularimi okuyabilir Yaklasik bir ay once davayi actim, dun esime avukat mesaj yollamis davayla ilgili. Bugunde bi cok kez aramis ama bloke ettigim icin acmadim tabi. E-mail yolladi surekli iki dakika bi konusabilirmiyiz diye. Once hayir emialden yaz ne diyceksen dedim ama daha sonra yinede tamam ara dedim blokeyi kaldirip. Ben davayla ilgili bisey diycek zannetmistim veya baska cok onemli bisey..ne bilim. O konustu ben cok soguk kisa ve sert cevaplar verdim. Sesimin buz gibi olmasini sagladim. Onun sesi titriyordu ve beni dusunmeden bi saniyesinin gecmedigini soyluyordu bensiz yasiyamiycani felan birsuru sey. Ben hic birine cevap vermedim. Ben artik istemiyorum daha fazla konusmiyalim. Ne demek istemistin, de ve kapatalim dedim. Sonra biraz daha biseyler soyledi agliyarak ve ben cok soguk bir sekilde, benim artik devam etmem lagzim dedim (isteyim calisiyorum konusamam demistim ona ilk basta). Benim artik devam etmem lagzim dedigimde, hemen kapatti tamam diyip. Sesi cok kotuydu agliyordu ve titriyordu. Daha sonra mesaj atti avukata cevap vermiycem ben o adimi atamam sen atmis olsanda felan. Benden hic bi zaman vazgeciyceni felan..
Ben bisey yazmadim yazmiycamda tabiki ama uzulmedimde degil. O bana telefonda oyle sozler ederken icim acidi, uzuldum, keske adam gibi olsaydinda baska mutlu ciftleri gibi olabilseydik, bu yuvamiz olsaydi felan diye dusundum hep. Ama olabilecegine asla inanmadigim icin hic belli etmedim tabi. O hatta benim bi baskasini buldugumu felan zannediyor. Onu artik sevmedigimide zannediyor, cok soguk davrandigim icin. Sesimden onu artik sevmedigimi anlamis felan. Ben tabi numaradan oyle konustugumu belli etmedim. Onu seviyorum cunku kalbim kendisi seciyor bunu ama mantigim hayir diyor ve bu yoldada ilerliycegim. Avukata cevap vermiycegi icinde en fazla 6 hafta icinde bosanmis olurum. Bunlari niye yazdim bilmiyorum aslinda icimi dokmek istedim galiba. Icim cok tuhaf, buruk ve uzgun. Ilk kez agladim aylar sonra, ne tuhaf..
Bunlari yasamis olanlar lutfen yazabilirmi, bu duygular normalmi? Okuyan herkse tesekur ederim