Hanımlar sizi tekrar biraz yoracağım ama bu kez net cevaplara ihtiyacım var cunku size duygularımla değil mantığımla geldim bu kez.
En son konumda eşimin aileme karşı tutumundan bahsetmiştim size.
Benim onun ailesine gayet samimi olmama rağmen onun yuz yuze iyi olupta arka planda uzak durmak istemesi, ve bu son kandilde aramaması gibi ve daha nice ornek.
Gorumcemden de bahsetmiştim size gereksiz surat ve triplerine anlam veremediğimden. Cok kafaya takıyordum, umursama demiştiniz.
Artık umursamıyorum ve bunu kv farketmiş beni aradı! Onlardayken ben gorumceme hal hatır sordum konuşmaya calıştım ama kısa cevaplar verdi, sonrasında hic konuşmadık gun boyu. Bunu farkeden kv beni arayıp, aranızda bir kusluk mu var ben kızıma soramam o soylemez sırrını. Gibi şeyler soyledi. Siz benim cocuklarımsınız vs... İyi olmanızı istiyorum.
Ben de asla benimle ilgili olmadığını soyledim.
Karşı tarafın bir iyi bir kotu olduğunu artık anlamlandıramadığımı soyledim.
( kendi kızına sormayıp bana sormak neden?)
Eşim bana ablamla iyi olmak cok samimi olmak zorunda değilsiniz cok samimiyet tez ayrılık getirir derken, annesinin tam tersi olarak bizi cok muhabbet etmezken gorunce beni aramaya cesaret etmesi nedir?!
Kendi evladı benim ana babama yakın olmazken, kv tasası kızıyla olan ilişkim... Ustelik kendi kızını cok iyi biliyor. Ama asıl amacı oğluyla kızı arasına benim mesafe sokmamam ki boyle bir amacım asla olmadı olmaz da.
Eşim bu zamana kadar hic zorlamadığı halde ben hep alttan alarak katlanmaya calıştım suratlarına, evlerine gittim veya ağırladım.
Konuşmanın sonunda gayet guzel kapadık telefonu ama kv artık wp durumlarını goremiyorum benim numaramı silmiş olabilir

Bu hafta eşimin dedesine gitme programı cıktı.
Eşim bana sen bilirsin diyor. Ama kv oncesinde hep beraber giderz diyordu, zaten ziyaretin amacı gelin goturmek. Bu gayet normal bir şey gorev bilip hoş gorup giderdim.
Ama eşim sanki secme şansım varmış gibi cok medenilikmiş gibi sen bilirsin diyor, ben de annen gitmemi bekliyor kesin , uzulur yani gitmezsem hatrın icin gidicem dedim.
Hatrım icin gitme, ben karışmam sen kotu olursun onlara karşı ama sen bilirsin benim icin fark etmez diyor.
Ben ne yapmalıyım arkadaşlar? Kendi gorup buyuduğum gibi gitmeli miyim?
Yoksa karşı taraf gibi mi hareket etmeliyim?
Cok değişik insanlar icindeyim.
Eşim de bu insanlar icinde buyuduğunden onun tum tutarsızlıklarını cocukluğuna indikce anlıyorum.