Hanımlar selam.
Daha onceki konularımda bahsettim, bazı arkadaşlar ile aynı duşuncede olmadığımızdan tartıştım da ama bu kez gercekten istişarenize ihtiyacım var.
Yeni evli sayılırım 8 ay oldu.
Eşimin aileme karşı hep mesafesi vardı onu hep anlamaya calıştım ama taaa ki dun kandilde aramayana kadar.
Mesele sadece kandilde aramamak değil, ama ailemin hassas olduğunu bu konuda soylememe rağmen hatrım icin birer dakika aramadı. Ozel gunlerde gideriz zaten onda da binbir nazıyla. Ama kandilde ben ailesini ziyarete giderken ana babamı aramaması dokundu bana, ailemin beklediğini araması gerektiğini soyledim.
Aileme karşı aşırı yaklaşımım hic yok.
Ama inanclı insanız, hatır icin aranmaz mı...
Hassas olduklarını cokca soylememe rağmen.
Gonlum cok soğudu, saygısını hissetmiyorum.
Kendi doğrusu var onun icin kendi haklı daima
Zaten ailem onun hep mesafe isteğini fark ediyordu. Bu annem icin son nokta oldu.

Artık eşimi aileme karşı iyi gostermek istemiyorum.

Sizce nasıl davranmalıyım ? Benim mucademle olacak gibi değil? Mesafe iyidir demeyin, kandilde eşinizin hatrı icin hicbir tartışmanız sıkıntınız olmayan insanları eşinizin ana babasını aramaz mısınız?

Eşim nasılsa ailem oyle bilsin artık. Onu kurtarmaktan yoruldum.

((((Ekleme))))

Hanımlar anne babanızın eşiniz tarafından gozden cıkarıldığını, kırılacaklarını bildiği halde kasıtlı aramadığını bilmek inanın normal değil.

Eşim bana anne babasının bir huyunu ricasını yapmam gerekeni soylese, bu benim karakterime yapıma zarar getirmeyecek bir şeyse ben yaparım.

Bir kandilde ara diğerine arama.
İnsanlar tavır yapıyor sanacak.
Burnu buyukluğu beni yordu.
Avukatlığını yapmayacağım.
Gorumcemin kendi kendine triplenen bir insan olduğunu bilmesine rağmen cok sık konuşmayınca ablamla aranda sorun mu var diyor....
Kendi ana babamla ilişkisini duşunmuyor