Merhaba hanımlar. 3 yıllık evliyim bir suru başka sorunlarımız da var ama bugun bu konu acayip canımı sıkıyor, cok darlandım buraya yazdım belki iyi olurum diye. Eşim 5 vakit namazını kılan, herkesin cok dindar olarak bildiği biri, ben de oyle bi hayat yaşamak istediğim icin uzak bir şehirden geldim onunla evlendim. Evlendiğimden beri her dışarı cıktığımızda başka kadınlara baktığını gordum. Bi kafeye, parka gitsek benimle konuşmayı kesip bi yerde ozellikle cok acık, dar giyinmiş, makyajlı vb bir kadın gordu mu donup donup defalarca ona baktı. Ozellikle dikkat edip te fark ettiğim bir şey değildi, o kadar bariz bi şekilde yapıyordu ki bunu. Onunla bi yere gitmek istemez oldum ben karşısındayım, hic ilgisi yoktu benim uzerimde direk oraya kilitlenip bakıyordu defalarca. Gunu mahvetmiyim diye o zaman diyemedim, unuturum, kendi icimde aşarım sandım ama beni cok yaralamış ki o gezdiğimiz sayılı gunlerin anısı o şekilde kaldı bende. Televizyonda, telefonda bir kadın gorse hic gecmiyor hep dikkatle bakıyor. Gecenlerde cocuğum getirdi telefonu, gecmişini acmış Rus, hintli, uzakdoğu lu kadınlara bakmış. Tahammul edemedim ve daha aşağılara bakamadım gosterdim nelere bakmışsın boyle diye, ben bakmadım dedi. Bana, harama bakmanın kotu bişey olduğunu senden daha iyi biliyorum diyor. Dun de oyle bişeye baktığını gordum. Bu bakma konusunda asla sana guvenmiyorum dedim. Ben evlendiğimden beri sana gore o kadar kusurlu bi insanım ki ne yapsam seni tatmin edemedim dedi.bir erkek gunde 100 kadın gorse 100 une de bakar dedi. Benim onlara bakmam seni niye rahatsız ediyor sana ne zararı var dedi. Ben beni sevdiğini duşunmuyorum hep sevgisiz, ilgisiz, bana karşı odun gibi ama dışarda arkadaşlarıyla cok konuşkan, esprili.nefret ettim bana olan ilgisizliği den, artık ilgisini de istemiyorum ne duşuneceğim bilmiyorum bile. Kendimi cirkin hissettim onla evlendiğimden beri ve yemek yiyerek mutlu olmaya başladım. 77 kilo oldum boyum 170 kendime hic bir kıyafet yakıştıramıyorum artık. Bazen bu kiloyla insan icine cıkmaya utanıyorum. Burda yapayalnız gibiyim ben eşime onun yaptığı ve rahatsız olduğum bir şeyi ne zaman soylesem bana donuşu cok daha buyuk sıkıntı oldu. Cocuklarım var 2 tane, babasız buyutmek korkusu olmasa boşanmayı secerdim. Bi gun o da olacak sonunda galiba ama cesaretimi toplayamıyorum. Derdimi pek anlatamadım sanırım hanımlar yine de uzun oldu okuduğunuz icin teşekkur ederim.