Faroe Adaları Milli Takımı Hakan Ericson, karşılaşmanın oynanacağı Torsvollur Stadı'nda duzenlenen basın toplantısına takımın orta saha oyuncularından Jakup Biskopsto Andreasen ile katıldı. Ericson, yarın kendilerini zorlu bir macın beklediğini belirterek,
"Son macımızda Litvanya ile deplasmanda berabere kalarak iyi bir sonuc aldığımızı duşunuyoruz. Sonuctan memnunuz ama mutlu değiliz, kazanmak isterdik. Artık bir macımız kaldı. Yarın macta Turkiye, Litvanya'ya gore bize cok daha buyuk bir baskı yapacaktır, bu nedenle iyi defans yapmalıyız. Yarınki macı sabırsızlıkla bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Faroe Adaları Teknik Direktoru, Turkiye'nin Luksemburg ile 3-3 berabere kaldığı macın sorulması uzerine ise,
"Sonuca biraz şaşırdık ama bu beklenebilir bir sonuctu. Luksemburg cok iyi bir takım. Turkiye'nin gucu cok daha fazla ama şu anda defansta sıkıntıları olduğunu biliyoruz. Bu eksiklerinden biz de faydalanmayı duşunuyoruz." değerlendirmesinde bulundu. Turkiye'de 4-0 kaybettikleri macta, cok iyi bir atmosfer olduğunun altını cizen Hakan Ericson,
"Turkiye'de cok iyi bir atmosfer vardı. 38. dakikaya kadar 0-0'dı. İlk yarı 2-0 geride bitirdik. Formasyon değiştirdim, 5-3-2'ye dondum ama bu iyi bir karar değildi. Fark daha fazla da olabilirdi, formasyon değişikliğini yapmasam daha iyi olabilirdi." şeklinde konuştu.

Jakup Biskopsto Andreasen de Litvanya ile berabere kalarak iyi bir sonuc aldıklarını aktararak,
"Turkiye macı icin hazırlıklarımızı tamamladık. Tum gucumuzu ortaya koymak istiyoruz, kendi sahamızda taraftarımız da bizi destekleyecek. Yarınki mac umarım guzel gecer." ifadelerini kullandı. Andreasen, Turkiye'nin savunmadaki sakat oyuncularıyla ilgili gelen bir soruyu ise,
"Turkiye'nin cok fazla kaliteli oyuncusu var. Eksiklerin Turkiye icin cok bir şey fark edeceğini duşunmuyorum. Yerlerini doldurabilecek cok iyi isimler var." şeklinde yanıtladı.