Merhaba...Cok uzun tutmayacağım.
Kasım ayından beri psikiyatri ile goruşuyorum.OKB sorunum var.Ailem sağlığımı onemsemediği icin erkek arkadaşımın ısrarı uzerine psikiyatriye gittim.İyi ki gittim diyorum cunku okb olanlar bilir delirecek gibiydim....Hem moralim bozuluyordu hem de obsesif bozukluklar falan artık cıldırcak seviyedeydim ki erkek arkadaşım gel gidelim doktora dedi.ALLAH ONDAN RAZI OLSUN.Onun sayesinde şuan cok cok iyiyim..İlac ve terapi ile okb sorunum duzeliyor. Tam bitmediği icin doktora gitmeye devam edeceğim.Neyse gelelim sorunuma.Bugunde doktora gittim ve ne annem ne de babam hastane gidiyorum diye yanımda olmadı.Annem surekli gittiğim icin beni azarlıyor,aşağılıyor...Bugun de oyle oldu.O kadar eski duşunceliler ki psikiyatriye gitmeme bile mudahale ediyorlar.Ne sorunun var diye beni azarladı annem.Olacak şey mi şu ya?? Ustelik yanımda erkek arkadaşım ve annesi vardı.Annem erkek arkadaşımın yanımda olduğunu bilseydi eminim doktora bile gelmeme izin vermezdi...Kendi oz annem ve babam yanımda değilken goruyorsunuz dimi...Ne kadar uzucu bir durum...Eve geldim biraz geciktim cunku fotokopi işimde vardı malum oğrenciyim hala.Annem hemen azarladı bağırdı.Yerin dibine sokmadığı kaldı resmen.Yine gitmem gerekiyor hastaneye dedim okb icin psikiyatrim psikoloğa yonlendirdi...Ona bile karışıyor.Bu arada ailem baskıcı bir aile..Bir yere giderken para verirken zor şartlarda izin alır ve surekli sorguya cekilirim.BU DURUMDAN BIKTIM.Hem sağlığımı onemsemiyorlar,psikolojimde sorun yokmuş gibi doktora gitmeme karışıp kızıyor.Allahım bana sabır ver ya.
Erkek arkadaşım iyi ki yanımda o olmasaydı doktora bile cesaret edemezdim.
Sinirlerim cok bozuldu ağlıyorum resmen şu olanlar cidden acınası....