Başlık boyle ama aslında hic inanmazdım. Sanal ilişkiymiş de aşkmış da hoşlantıymış da palavra gibi gelir normalde. Neyse. Ben cok canımın sıkıldığı Ve yalnız hissettiğim bi donemde bi siteye uye oldum biriyle konuşmaya başladık ama oylesine vakit gecsin falan ismimi baska bi isim soyledim onun fotoğrafını gormedim, fotoğraf attım kendimi atmadım yabancı birini attım cunku ileriye goturmek istemiyordum gercek hayatıma dahil etmek istemiyordum sadece onun sanaldaki ilgisi cok hosuma gidiyordu.

Bi sure sonra sevgili gibi konuşmaya başladık ama dediğim gibi hicbirşey hissetmiyorum , karşımdakinin de bi insan oldugu duyguları oldugunu unutarak davrandım. Ama o tatlı tatlı konuşunca ister istemez insanın hoşuna gidiyor o ilgi . Sabah akşam sanalda olsa sizle ilgilenen biri var. Neyse ben zaten sanal o kimbilir kimlere konusuyordur onlara da boyle şeyler diyordur diye duşundum sallamadım hic oyun gibi geldi bana. Neyse bu fotoğrafı yalan soylediğimi ogrendi soyledim cok kızdı kandırdın beni duygularımla oynadın falan dedi. Cok kotu hissettim gercekten. Neyse sonra bişekilde biz yine konuşmaya basladık ben ozur diledim falan bu durum icin.

2 aydır surekli konuşmayı kesip kesip tekrar konuşmaya başlıyoruz. Şu an yine konuşuyoruz. Ama nasıl desem gercekten yavsak biriyle daha duzgun birini ayırt edebiliyo insan konusmalardan sanal olsa bile (%100 olmasa da ) belki oda benim gibidir dalga geciyodur diycem ama ısrar eden o. Farklı şehirlerdeyiz bu arada. Bugun ben seni ne zaman gorebilicem ellerini tutucam falan dedi. Ben de o zaman dank etti işte dedim şimdi napıcam . Resmen oyalıyorum aylardır . Dedim ben sanala guvenmiyorum. Surekli senin baska birileriyle de konustugunu dusunuyorum guvensizlik var o yuzden ileriye goturemem beklentiye girmek istemiyorum seni de beklentiye sokmak istemiyorum dedim. Zaten sen fotograf bile atmadın ciddiye alsan atardın sende demekki cok onemsemiyosun falan dedim sende atmıyordun atsan atıcaktım ama kestirip atma ne olur belkide burda karsılasmamız tesaduftu ama sen geri tepiyorsun dedi.Ama boyle olmaz arafta kalırız neden sevmeye calışmak ve sevildiğini gormek istemiyorsun diyor.

Boyle işte. Napcağımı şaşırdım kalbini kırmaktan da korkuyorum . Ama diğer turlude olmaz hadi beğendim onu goruşucez diyelim arkadaslarıma bile anlatamam ki ne diyecegim internette tanıştık sevgili olduk vesaire. Bugun soyledim adımı bile soylemedim sana yalan soyledim bu kadar konuşcağımızı bilmiyordum artık sen bana nasıl guvenceksin yalancı oldugumu duşunceksin yargılanmak istemiyorum yine dedim. Ben sana guveniyorum sana cok ısındım sana değer veriyorum diyor. Ki gercekten duygusal bi insan yazdıklarını goruyorum. Ama dediğim gibi ce saret edemiyorum kendi hayatıma almaya onu. Yani normal hayatımda o yok gibi zaten kimseye bahsetmedim. napmalıyım ben şimdi ya