Yakın arkadaş olduğum kuzenimi ortak olan kuzenimizin doğum gununu kutlamak icin o gun gunduz bize cagırdim.Korona var diye 4 kişilik bir kutlama olcaktı sadece.
Onun kutlama yapma planı bile yokken kendince atak yapıp once kabul etti bize gelmeyi, 10 dk sonra ise "ben kucuk bir pasta alıp evlerine gidecegim ,oradan da size getiririm onu " dedi ki zaten doğumgununu kutlayacağım kuzenimle aynı binadayız.
Ben de "kutlamayı bizde yapacağız diye seni bize davet ettim neden kutlamayı evde yapacağım halde benim planımı bozuyorsun ki " dedim.
Yok ben evlerine gitcem pastayı aldım artık dedi.ben "pastayı da al bize gel 2 pasta olsun bir şey olmaz" dediğim halde kendi bildiğini yapınca
"o zaman madem oyle istiyorsun sen ayrı kutla ben ayrı kutlayayım bize de gelme" dedim.
o hÂl kendini haklı gorduğu icin de "ben boyle sacmalıklara gelemem, bundan sonra yakın arkadaş filan degiliz sadece kuzeniz.birlik beraberlik bildiğin yok" dedim.
ben onu davet etmeden boyle bir planı olsaydı umrumda olmazdı ama resmen kendince bana atak yaptı oysa bizdeki kutlamamiz zaten ortak olcaktı.aradan 10 gun gecti mesajdan ozur diledi "ben seninle eskisi gibi olmak istiyorum cunku seni cok seviyorum filan" dedi.kuzen olduğumuz icin uzatmak istemedim barıştık, aramız iyi gibi olsa da yine de temkinliyim ona karşı.Sizce abartıyor muyum yoksa boyle birine karşı artık icten ice mesafeli olmakta haklı mıyım ?