Galaxy J7 Pro telefon SD kart takılı olmasına rağmen algılamıyor
Samsung0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Samsung
- Galaxy J7 Pro telefon SD kart takılı olmasına rağmen algılamıyor
-
24-09-2022, 18:57:29Arkadaşlar kullanmakta olduğum cihaz Samsung Galaxy J7 Pro (SM-J730F) 16 GB tek SIM olan modeli. İcinde takılı olan 8 GB Samsung Micro SD hc class 2 hafıza kartı vardı ve 7.30 kusur GB doluydu bende bu yuzden PC'ye aktarmak istedim hafıza kartının icindeki dosyaları. Aktarım sırasında birden hafıza kartı takılı değil veya cıkarılmış gibi benzer bir uyarı aldım PC de. Daha sonra telefona baktığımda SD kart kısmında takılı değil yazıyordu. Sonrasında SD kartı kart okuyucu ile bilgisayarıma taktım fakat hicbir turlu SD kartı gormuyor bilgisayar, telefonda gormuyor başka telefonda denedim gene gormuyor telefonuma başka SD kart taktım okudu ama kendi SD kartımı gormuyor. Ne yaptıysam bir turlu gorduremedim SD kartı icinde cok onemli dosyalar vs. var SD kartı bir gorse verileri kurtarması kolay olur ama okutamıyorum hic takmamışım gibi oluyor. İşin garibi dun aynı telefonu kullanan başka arkadaşımda da aynı sorun olmuş. Arkadaşlar lutfen yardımcı olun SD kartı kurtaralım. Şimdiden teşekkur ederim.