İyi akşamlar hanımlar, buraya ruyamı yazınca kendimi kırmızı odadaki nazlı gibi hissediyorum ama bu aralar ruyalara sardım gercekten. Her gorduğum ruyadan bir anlam cıkarmaya calışıyorum . Sanırım hayatımın yolunda gitmemesinden dolayı bu haldeyim . Anlatmak istedim ruyamı buraya da yazmak istedim. Ruyamda, karanlık bir sokaktayım . Bir kapıdan iceri giriyorum . İcerde bir kac insan . Biri bana neyi merak ediyorsan sor cevaplayayım diyor . Ben de nişanı attım başkasıyla evlenecek miyim diye soruyorum. Bir şeylere bakıyor sonra şu kapıyı acacağım yağmur yağarsa istediğin gercekleşecek diyor . Ben heyecanla bekliyorum kapıyı acıyor bir bakıyorum sağanak yağmur . Yağmurun ortasına giriyorum ıslanıyoruz soru sor diyen kişiyle. Sonra daha da heyecanlanıyorum , ismini soyleyebilir misin diyorum. İcimden de acaba onun ismi mi diyorum tam soyleyecekken uyandım. O kadar merak ettim ki tekrar uyuyayım belki gorurum diye hemen kapadım gozlerimi. Ruyanın devamını gordum ama başka şeyler soyledi hatılamıyorum devamını neyse sonra bir evdeyim kendi evindeymişim. Misafirlerim geldi uc kişi. Onlara kahve yapacaktım. Kahve kaynadı kopuğu gitti . Lavobaya doktum kahveyi. Tekrar yaptım bu sefer bol kopuklu oldu kahve . Yani boyle ilki gibi değişik şeyler gorebiliyorum. Korktum mesela ilk ruyamda gercekten urkutucu ve değişik bir şeydi ama niyeyse hoşuma gitti. Artık ruya gormekten zevk alıyorum kabuslar hoşuma bile gitmeye başladı . Acaba gercek yaşamın tekduzeliğinden mi sıkıldım da ruyalara sardım bilmiyorum