Merhaba herkese
Oncelikle kısaca anlatmaya calışcağım ancak derdim birhayli uzun okuyanlara teşekkurler şimdiden
Nerden başlayım bilmiyorum, psikolojik sorunları olan bir baba ve onun yanında heba olan bir ailede buyudum, cocukluk travmalarım var anlatsam sığmaz buraya, tek hayalim kendi hayatımı kurmak ve ailemden uzakta bir şehirde yaşamaktı ve bunu başardım ama sorunlarım asla bitmedi
Aileme senelerdir maddi anlamda destek oldum ve bundan hep mutluluk duydum ama artık tıkandım şiştim resmen nefes alamıyorum sinir krizleri geciriyorum
Erkek kardeşimin de babama benzer psikolojik sorunları var dolayısıyla evdeki ofkesi ve siniriyle ailem baş edemiyor, istekleri bitmiyor uni oğrencisi arabası var tabiki olsun ama bakın benim yok birgun bile calışmadı ayrıca
Evde gece gunduz kavga bitmiyor, eşyalar kırılıp dokuluyor ayılıp bayılıyorlar ve bunlar sacma sapn sebeplerle ya babam cıkarıyor o duzgun dursa kardeşim
Gecenin birinde annem arıyor kardeşim bizi cok uzuyor ara akıl ver seni dinler, yaklaşık 3 senedir gece gunduz demeden işin mi var calıştın mı yorgun musun demeden, saatlerce onu sakinleştirmeye calışıyorum telefonun ucundan neden annem baş edemiyor cunku, ben uzaktayım aklım mı kalır kalbim mi ağrır kimin umurunda
Onun seansu bitiyor annem arıyor bana şunu yaptı bunu yaptı bir 3 sene boyle dinledim artık dayanılmaz bir yerdeyim anneme dedim ki ne olursa olsun siz yan yanasınız tek olan yanlız olan benim hasta olsam bakacak kimsem yok bana dert yanma gel bana ben sana bakarım madem baş edemiyorsun bırak ceza ver diye yalvardum
Babam kanser gecirdi ona da asla kıyamam babam da gelsin kardeşimle mi gecinemiyırsun bana gelin o orda kalsın akıllansın dedim yok dedi
Kardeşim şuan tedavi olmuyor ani sinir krizleri var dahası pandemide takıntıları arttı ve virus korkusundan 1 senedir markete daha gitmedi, onu bu halde bırakmaya kıyamıyormış
Ben bunları duşunerek bencillik mi ediyırum ben de evlat değil miyim bu kızın hayatuna tum uzuntumuzu yıktık maddi anlamda elindekileri hep bize verdi diyen yok mu
Beni goren yok mu ya beni seven yok mu
Cok yanlız kaldım arkadaşlar, ailemin yanuna gittim gecen babam başladı şoyle sorunlarım var boyle var baba dedim tamam once bir nasılsın de istersen inanın bunu dediğime bin pişman oldum uzuldum sonradan ama zoruma gidiyor
Pandemide ev sahibim evden cıkardı oğlu oturcakmış ailemden gizli taşındım yanıma gelip istanbulda virus kapmasınlar bu işlerle diye daha sonra soyledim taşındum diye
Bir arkadaşımdan yardım istemedim virus var kimseye zararım olmasın diye
Bir cozumu varsa ailemle arama mesafe koymaktan başka bsy değil ama kalbim de dayanmıyor buna annem hasta babam hasta kardeşim deli benim asla guzel bir hayatım olamayacak mı
Deliler gibi calışıuorum kimseye zararım yukum yok faydam varken bana bunu nasıl reva gorurler
Anneme miras kaldı kardeşimin arabasını buyuttuler cunku evde olay cıkardu bana bir cop alınmadı, annem demiş kızıma altın bileklik alalım benden hatıra olsun babam kredi borcuna yatırcam demiş o zaman gumuş olsaydınız da bunu da bana ailem aldı deseydim ben maddi bsy istemedim birsz sevilmek biraz değer gormek istedim, ben belki bencilim bilmiorum kendi dertlerinden beni goremiyorlar belki ama kardeşime birşekilde bulunuyor
Babama verdiğim paralarla kendime ciddi anlamda bir araba alırdım eski pusku de olsa o benim babam canım darda kalmasın vs ama bazen diyorum ki bunlar beni somuruyor cek git kimseye bsy demeden numaranı değiştir
Cok uzattım biliyorum hayatıma coktuler maddi manevi ben daralıyorum arkadaşlar ben boyle cok mutsuzum ne olur beni biraz rahat bıraksalar yaşım 32 ama ben kız evladım ya bunun da mı bir anlamı yok