Bu konuyu eşim icin acıyorum. Sabah işe giderken ışık olmayan bir yerde kafa kafaya bir arabayla carpışıyor.guzergahı şoyle ifade edeyim yukardan aşağı giden yol sağdan sola giden yol kavşak yok. Karşı taraf suratli geldiğinden durma veya kacma durumu olmamış. Ciddi bir hasar yok sadece karşı tarafın on kaput biraz kalkmış.Eşim tutanaklık birşey olmadığından ve bekleyen hastaları olduğundan(devlette hekim) telefon numarasını vermeye calışmış bayana, bayan ısrarla eşimle konuşun deyip numarayı almamış eşimde beklemek istemediğinden calıştığı hastaneyi soyleyip 3.30 gibi gelirseniz konuşuruz demiş. Karı koca polikliniği basıp hakaretler etmiş hatta adam eşimin uzerine yurumeye kalkmış guvenlik dışarı cıkarmış. Eşim tum masrafı karşılamaya razı (kendisi %100 kusurlu olmadıpı halde) ancak karşı tarafın takındığı futursuzca tavır sonrasında Mahkemeye vermek istiyor.durum nasıl işler? Ne olur? Fikri olan?elinde kamera kaydı ve şahitler var.
Not:eşim anlatırken hatta video izletirken ben sinirlendim bile ama eşim anlıyorum onları mutsuzlar o sebepten verdikleri tepki cok anormal dedi. Yani kendisi halim selim insandır.