Oncelikle ben annem ve babam ile yaşıyorum. Bizim cok samimi olduğumuz komşumuz var, haftanın 4 gunu falan goruşuruz onlar caya gelir biz gideriz vs. Bunlar aynı anda esnaflar. Komşu ablamız her zaman muşterilerle iletişimde oluuot erkek veya bayan olsun, o yuzden insanlarla iletişime cok acık. Neyse biz bunlarla surekli goruşup ediyorduk, annem bana bir kac gun once bu kadına gıcık olmaya başladığını soyledi, sohbet ederken surekli babamı sohbete dahil etmeye calıştığını, bi konu gecerken mesela babama konuştuğunu, şaka vs yaparken " baksana X abi" diye konuştuğunu dile getiriyormuş. Annem biraz rahatsız oluyor, bende hemen gunahını almayalım, esnaf bayan muşterileri ile bile boyle olduğunu falan soyledim, ama sonucta belli de olmaz, insanlarda her turlu kotuluk cıkıyor. Acaba ne yapsam, kadına ben alttan bir uyarı mı versem? Belirteyim ki ben bu abla ile cok samimiyim, bana arkadaş, bir abla gibi. Ve kadının normalde o karakterde bir insan değil, neşeli gulec şen şakrak şakacı bir insandır. O yuzen cok kararsız kaldım bir yandaşsa gunah almak istemiyorum o yuzden fikirlerinize ihtiyacım var