Herkese Merhaba,
Eski actıgım konuları okudum , ilk konuyu 2016 yılında acmısım o zamandan bugune degısen tek sey ; benim saglıgımın psikolojımin ciddi anlamda bozulması olmus.
Ben buraya konu actıgımda , bir cok uyenin degerli yorumları oldu.. Ancak ; bana eger boyle giderse hasta olacaksınız diyen kendını kurtarmalısın dıyenler gercekten cok haklıymıs.
Kac senedır psikiyatr ilacları kullanıyorum , ustune bir de beynıme pıhtı attı ,kalıcı bir hasar bırakmadı cok şukur ama artık kan sulandırıcılarla toplam her gun 7 ilacla devam edıyorum hayatıma.
Herseyı ıcımde yasadım, aileme yansıtmayayım , eşimi sinirlendırmeyeyım bana kusmesin , cocugum etkılenmesın , anne babayla buyusun derken kendıme en buyuk zararı verdim...
Zor oldu ama sonunda toparlandım .. gittim davayı actım ve hemen 2 gune tarih verildi.. 8 Mart Kadınlar Gununde bosandım.. Belki bu da hayatın bana bir mesajıdır

Olur da benım gibi herseyı ıcınde yasamaya calısan , bagırmayan kufredemeyen karsısında ki kişi duvarları yumrukladıgında , cıglık cıglıga size bagırdıgında susan , karsıdakinin tavrını gormezden gelmeye calısıp belki zamanla anlar dıye dusunen varsa , olan size oluyor... susmak , ıcınde yasamak kendını zehırlemekten baska bir sey degilmis..Vicdanım rahat .. cok dusundum psikolojim ciddi anlamda bozuldu .. işe giderken her gun kullandıgım yolda kayboldugum bile oldu..kafamda sureklı konusan hıc susmayan biri vardı sanki.. cok yoruldum , kendımı de sucladım belki de benım basarısızlıgım bu dıye ..Ama dusundugum de ben ılerde de kendımı onunla mutlu goremıyordum , kangren olmustu kesıp atmam gerekıyordu ..Şimdi ara ara kızım -anne bız ne zaman anne - baba cocuk hep beraber yasayacagız dıye sordugunda , icim acıyor ama biliyorum gececek ..
Saglıklı bir sekılde kızımın yanında olacagım ben.. Benım kızım; erkek bagırır kadın susar ı kabullenmeyecek..Bu ayrılık donemınde eşim cok agladı bosanmamak ıcın , ''kızımıza bunu nasıl yaparsın senın mutlulugun cocugumuzdan daha mı onemli mi ?''dıye de ustume cok geldi..anne baba ayrı cocukların psıkolojısı bozuk oluyor diyor bana .. ben cok mutlu buyudum , ama evlendıkten sonra psıkolojım bozuldu işte..
Dusunmemeye calısıyorum artık .. Dilerim Allah bu surecte olan herkesin yardımcısı olsun...