7 aylık bir ilişkim var. Başlarda daha ilk aydan evlilik niyetiyle tanımaya calışan biri vardı karşımda.( buluşmalarımızda derin konulara girmeye başlamıştı siyaset gibi. Sonrasında biz normalde 2 farklı ama cok yakın olan şehirlerdeydik. Kardeşimden dolayı onun olduğu şehre taşındık. Amcasıyla babam aynı meslek grubundaydı amcasıyla aile sıkıntıları varmış onu bile dert etmiş olur da tanışırlarsa benle ilgili şoyle konuşursa gibi acıklama yapmaya calışıyordu)Ben goreve başladıktan sonra bir gun bi şeyden bahsederken “evlilikten soğutuyorlar, korkutuyorlar” tarzı bir şey soyledi. Ustunu kapattı. 5 ayın sonunda ben de dondum buraya( normalde cok uzak bir şehirde gorev yapıyorum) salı gunu goruştuk işiyle ilgili bir konudan bahsederken yine evlilikten soğutuyorlar insanı ya dedi o an ses cıkarmadım. ( bu arada o gun beni optu eve gelince buna da cok kotu hissetim ya yaşamak istediği şeyler buysa diye ve bunu yaparken ya da konuşurken ilişkimiz cok ilerledi biz aştık cok samimiyiz edası oluyor, hayatımızla ilgili de her şeyi konuşuyoruz ama asıl konu yok ortada)Daha oncede farklı versiyonda şeyler oldu ozetle. Carşamba gunu akşam uzeri goruşecektik. Ben de bilerek dedim ki tamam olur ama 2 gundur ust uste cıkınca babam sıkıntı yapar babama acıkca soylemem gerekir( bu arada gercekten boyle bir ailenin icindeyim babam nerdesin kimlesin ozellikle korona sureci olduğu icin bu kadar dışarda olman niye, mekanlar da kapalı malum) bir diğer acıklamam bunu neden dediniz derseniz en başta kendisi hem annesine hem babasına soylemişti. Bir durum olmuştu, direkt soyle babana demişti.Bunu yaptığı icin merak edip attım ortaya. Gelen cevap: “bugun yağışlı yaa yuruş sıkıntı olabilir akşam mesaj atarım”.Goruldu yapıp bıraktım. Akşam gelen cevap “ cok ıslandım ya sen napıyosun” resmen ustunu kapattı. ( bu arada ben de markete gidiyorum flaan dedim gelene cevap “ “ burda bile bi tribi vardı genel olarak hep boyle zaten balık burcuyum kırılganım der)Aylardır şikayet ettiğim her şey icin uzak mesafe ilişkisi de ondana getiriyordu. Şu an kısıtlı iznimde her gun goruşmemiz gerekmez miydi? (Ki taşındığımı duyunca her gun buluşuruz artık diyordu ben goreve donunce sekteye uğradı) Şu an icim icimi yiyor. (bana daha 7 ay olmuş diyebilirsiniz ama benim derdim de evlilik hemen olsun değil ama aramızda konusunun hic gecmemesi, olan konuya verdiği tepkiler. Cevremdeki butun arkadaşlarım konuşuyordu planlıyordu ama 2 sene ama 1 sene ama 3 sene sonra evliliği buna gore ayarlıyordu. Benim rahatsızlığım netliğin olmayışı) ( bir diğer sebebim de her şeyi konuşuyoruz ama bu konu yok )Acıkca konuşmak istiyorum lutfen yardım edin uykum falan kalmadı. Konuyu acıp goruşlerini oğrenmek istiyorum evlilikle, bana bakışıyla ilgili. Bilinmeze suruklendiğimi hissediyorum ve bundan cok rahatsızım belki istemiyorum evlilik deyip ayrılacak 3-5 ay sonra. Zaten cok hassas ve uzulen biriyim boyle olacaksa da uzamasın.Nasıl ve ne demeliyim? Uzun olduğu icin ozur dilerim tam acıklayacağım derken uzadı ama lutfen bana yardım edin buyuk ihtimalle haftaya doneceğim donmeden ne olacaksa olsun istiyorum artık.(İkimiz de 27 yaşındayız)