7 aylık bir ilişkim var. Başlarda daha ilk aydan evlilik niyetiyle tanımaya calışan biri vardı karşımda.( buluşmalarımızda derin konulara girmeye başlamıştı siyaset gibi. Sonrasında biz normalde 2 farklı ama cok yakın olan şehirlerdeydik. Kardeşimden dolayı onun olduğu şehre taşındık. Amcasıyla babam aynı meslek grubundaydı amcasıyla aile sıkıntıları varmış onu bile dert etmiş olur da tanışırlarsa benle ilgili şoyle konuşursa gibi acıklama yapmaya calışıyordu)Ben goreve başladıktan sonra bir gun bi şeyden bahsederken “evlilikten soğutuyorlar, korkutuyorlar” tarzı bir şey soyledi. Ustunu kapattı. 5 ayın sonunda ben de dondum buraya( normalde cok uzak bir şehirde gorev yapıyorum) salı gunu goruştuk işiyle ilgili bir konudan bahsederken yine evlilikten soğutuyorlar insanı ya dedi o an ses cıkarmadım. ( bu arada o gun beni optu eve gelince buna da cok kotu hissetim ya yaşamak istediği şeyler buysa diye ve bunu yaparken ya da konuşurken ilişkimiz cok ilerledi biz aştık cok samimiyiz edası oluyor, hayatımızla ilgili de her şeyi konuşuyoruz ama asıl konu yok ortada)Daha oncede farklı versiyonda şeyler oldu ozetle. Carşamba gunu akşam uzeri goruşecektik. Ben de bilerek dedim ki tamam olur ama 2 gundur ust uste cıkınca babam sıkıntı yapar babama acıkca soylemem gerekir( bu arada gercekten boyle bir ailenin icindeyim babam nerdesin kimlesin ozellikle korona sureci olduğu icin bu kadar dışarda olman niye, mekanlar da kapalı malum) bir diğer acıklamam bunu neden dediniz derseniz en başta kendisi hem annesine hem babasına soylemişti. Bir durum olmuştu, direkt soyle babana demişti.Bunu yaptığı icin merak edip attım ortaya. Gelen cevap: “bugun yağışlı yaa yuruş sıkıntı olabilir akşam mesaj atarım”.Goruldu yapıp bıraktım. Akşam gelen cevap “ cok ıslandım ya sen napıyosun” resmen ustunu kapattı. ( bu arada ben de markete gidiyorum flaan dedim gelene cevap “