Merhaba arkadaşlar, oturduğum apartmanda yonetici yok, doğru duzgun ilgilenen ev sahibi yok( ev sahibi Almanya'da kuzeni bakıyor bu apartmana kendi malı gibi sahiplenmiyor tabiki)
Kapıcımiz eşi ve cocuklarıyla giriş katta oturuyorlar ve apartman giderlerini kafalarina gore hesaplıyorlar makbuz, fiş, fatura sorduğumuzda yok kaybettim gibi bahanelerle geliyorlar Apartmanda daha once de temizlik sorunu yaşadık copler toplanmiyordu 3-4 gun boyunca bir ara karar alıp aidatı kesmek istedik sonra kendilerine ceki duzen verdiler. Bundan 5 ay kadar once katimdaki cop kovasına nerdeyse 1 ay boyunca poşet takılmadı ben de sadece durumu ay başına kadar takip ettim aidatı almaya geldiklerinde kendilerine soyledim yine değişmedi,ben de artık temizlik giderlerini duşureceğimi soyledim zira apartman da temizlenmiyordu haftada bir anca ama parası tıkır tıkır alınıyor. Akşamına kocası sabahına kendisi kapımı asindirdilar 5 lira kestim diye ben de inatlastim fiş makbuz getir neyse onu vereyim dedim, getirmedi.Sen bize ne demek istiyorsun deyip bağırıp uste cıkmaya calıştılar.
Bu sabah ust katimdaki komşuyla kapıcı karısını benim hakkımda konuşurken yakaladım ve doğal olarak cıkıp kendimi savundum. Ust kattaki de ona akıl veriyor şoyle yap boyle yap diye,bir de ben onun kapısına gurultu olduğu icin gitmiştim onu da kapıcının eşine soyluyor. Gittim evet rahatsız olduğum icin gittim fakat inanın hic sert dil kullanmadım biraz daha dikkatli olur musunuz dedim evimde oğrenci falan var diyerek gayet usulle uyardım. İkisi birlik olup bana bağırdılar kapıcının karısı sanki kendine iftira atiyormusum gibi tovbeler etmeler,aman Allahım demeler... Şaşırdım ve sinirlerim tepeme cıktı.
Şimdi bazılarınız farklı duşunebilir diyebilirsiniz 3-5 lira nedir ki yani bence de bişey değil,fakat zoruma giden enayi yerine konmak... Bodrum katta bulunan eşyalarımı kapıcının karısı izinsiz bir şekilde kullandı ben yakaladım izin alsaydın dedim bunları eşimin kardeşi getirdi dedi,apartmanda herkesin bisikleti var yalnız bizimkiler calındı. Aklıma kotu şey getirip gunah almak istemiyorum ama killandim iyice bildiğin bizi yolma modundalar gibime geliyor.
Bugunku yaşadığım olay da ustune tuz biber oldu bu zamana kadar olan herşeyin...
Sizin tepkiniz ne olurdu merak ediyorum, yazarsanız sevinirim..