Hanımlar selam,

Sorun babam. Kendisi cimrilik derecesinde tutumlu. Kardeşlerimi etkilemese gram umrumda değil ama bıktırdı artık. Dayıma borc vermişti 5 yıl once, birkac aylığına dayım 5 yıldır odemedi. Ustune kendine araba aldı, arabasını değiştirdi, evine yatırım yaptı. Babamın parası kaldı. Kendi parası umrumda değil isterse hic vermesin ama cocukların eğitimi icin para lazım olunca bir yığın laf ediyor. Deliriyorum. Parayı iste diyince de parayı alsam size mi yedireceğim o parayı diyor. Cok cok gucume gidiyor. Cocuğunuz biz senin ya. Bu ay işyerinde mesai vs olmadığı icin normalden cok daha az maaş almış, ona rağmen maaşının bi kısmını bankaya yatırmış??? Faturaların birazı odenmedi, mutfak masrafı vs var. Bunları duşunmuyor, bana bakıyor. (ben zaten mutfak masrafını goruyorum, cocuklara harclık da veriyorum) deli oluyorum ya deli! Annem de artık bıktı, her kavgada bana şu evden gittiğin gunleri gorsem, seni eve bi daha sokmam diyip duruyor. Cıkıp gitmeyi o kadar cok istiyorum ki, ama cıkmaya kalksam. Evlenmeden cıkamazsın diye laf eder.