Herkese merhaba bu konuyu buraya acmak ne kadar doğru bilemedim ama aklıma aniden gelen başımdan gecmiş bir olayı sizlere sormak isterim o zamanlar niye sormadım birilerine niye acıklayamadım gibi bir duşunce oldu ben de . Bundan 3 yıl once oğrenci evinde uc arkadaş kalıyorduk iclerinde o zaman tek regl olan bendim . Tuvalete girip cıkan arkadaşım birden korkuyla gelip lavabonun onu kan olmuş bi yeriniz mi kanadı dedi hicbi yerimiz kan değildi halbu ki baktık ve kan yeniydi kurumamış yeni olmuş ve normal kan değildi adet kanıydı parcalar falan vardı evde tek adetli bendim hani tuvaletin etrafı kan olsa anlarım damladı etti diye ama tuvaletle lavabonun arası uzak baya lavabonun oraya kadarda camaşırımı cekmedende gitmedim ki damlasın hadi damladı diyelim pijamama felanda gelirdi oyle damlada değildi yani bay bir kan bildiğiniz . Arkadaşlarım benden bilmişlerdi hic anlam veremedik yeri sildik ucumuz aynı odada yattık korkumuzdan şimdi duşununce boyle bir şey neden nasıl olmuş olabilir . Şunu da belirteyim doğaustu olaylara inanmam pek bazı varlıklar var ama insanlarla temas kurbileceklerini duşunmuyorum. Demin durduk yere aklıma geldi ve korkudan mıdır nedir hic birilerine sormadık etmedik fiziksel olarak mumkun değil cunku şakada değil bildiğiniz kandı kaldı ki boyle şeylerden korkan arkadaşlardık ki aynı oda da yattık o gun boyle acıklanamayan olayların yaşanması mumkun mu ?