Bu kelimeyi eski eşim surekli tekrar ediyor. 8 yıllık evliydik 5 yaşında cocuğumuz var. Ben mutlu evliliğim var sanarken bunu eski eş kişiside surekli soylerken bi anda değişti ve ben ne olduğunu bile anlayamadan boşanmak istedi gecen ay boşandık.
Ben 320 bin liralık evi aldım eşyalarla birlikte 50 bin lirada odenicek kredisi var onuda ben odeyecem onada 70 bin liralık araba ve 35 bin liralık altın kaldı anlaşmalı boşandık bu arada.
Bana ne mehir verdi nede başka bişey duğunumde birsuru altın ve bileziğim vardı onlarıda ev alırken vermiştim avukatta onları ne icin vermiş olursan ol şuan senin hakkın dedi oda bunu bildiği icin mecbur kabul etti
Şuan hicbişeyi kendine yediremiyor benim evde oturmamı evden eşya alamamasını falan catal bıcak setlerimiz vardı 2 tane onların birini istiyo bende protokolde yazmayan hicbişeyi sana veremem dedim onlar benim hakkım sen benim hakkımı yiyiyosun diyo surekli. Kendi protokole kahve makinasını bile yazdırıp evden alan biri.
Bu durumda ben onun hakkını yemiş oluyormuyum bana surekli hakkım haram olsun sana bugune kadar ustunde ne emeğim varsa haram olsun diyo sen calışmadın herşeyi ben aldım benim senin ustunde hakkım daha cok diyor.