merhabalar arkadaşlar, ve cok uzgunum yine buradayım..

İki yıldır ayrı yaşadığım ama aralarda birkac kez barıştığım eşime uc ay once cekişmeli boşanma davası actım.Hakaret, aşağılama,evden kovmalar sebebiyle.. Cok onceden ben hamileyken aldatılma şuphem de vardı iftira attığımi soylese de..ama bitti dediğim nokta aşağılamalarin dozunu artırması ve yine bağırarak kovmasi oldu. 35 yaşımda iken onun iki bisanmislik bir cocuklu ve gırtlağına kadar borcuna rağmen kendisiyle evlendim diye bana "seni kimse almıyordu ben aldım " dedi.Cok ağrıma gitti bu laf.zaten cok sivri dillidir ben de cok kırılgan,anlaşamadık bu yuzden.

Dava surecine girmeyelim anlaşmalı olsun dedim defalarca,kabul ettiremedim, cekişmeli surec başladı haliyle.Avukatim 60 bin tazminat talep etti,500 de cocuğa bağlandı.Kendisinin maaşı kendine yetmiyordu oysaki ve coğu şey icinde kalıyordu.Nafaka,nafakaya konulan icra ve tazminat talebi sebebiyle beni duşman goruyor.Oysaki avukata bırakmıştım sureci cok meraklı değilim tazminatına,nafaka ayrı bişey..uzun zamandır benimle iletişimi kesmişti.Gecen cocuğu bina kapısında anneme teslim ederken cocuğun "anneanne baba neden gidiyor "diye hıckırarak ağlamasindan sonra bana yazmaya başladı yine.Cocuk dışı yazmıyorduk normalde ama bu sefer suclamalarla dolu bir suru mesajlar yazdı ben de cevap yazdım.Ben hakaret ettiysem sen sussaydin ben bir sure sonra gelirdim ozur dilerdim sarılırdim her şeyi sen berbat ettin demeye getiriyor yani..

Dun gun boyu baş ağrım gecmedi.Cok kotu bir donem.Ben mi mahvettim dersiniz..
Zor durumda olduğunu bile bile nafaka tazminat istemişim amacım boşanmak değil para koparmakmis nasıl boyle duşunur.Bugune kadar ona maddi yonden acısam da yaşadıklarımi duşununce hak etti diyordum şimdi ise bu mesajlar yuzunden bambaşka boyuta gectim

Bu yoldan donuş yok bu net bişey ki onun acısından da oyle artık (normalde boşanmak istemeyen taraftı) yine de acayip suclu hissediyorum ve kendimi nasıl telkin edeceğimi bilemiyorum.

Kendime getirin beni kızlar linc yemeye bile hazırım