Merhaba ;
Konu annemle ilişkim , hicbir zaman duzgun bir ilişkimiz olmadı annemle ama artık cok zor geliyor 36 yaşındayım yurtdışında yaşıyorum 17 senedi. Annem surekli beni kontrol altına tutmaya calışır her zaman o nasıl istiyorsa oyle davranmamı oyle konuşmamı ister.Abim ikinci evliliğini yaptı ama annem abimin ayrılmasını istiyor benden de kendisini desteklememi ben tabiki boyle birşeyi asla yapmayacağımı annemin cok yanlış yaptığını abimin hayatına karışmaması gerektiğini soyledim , karşılığında ağır kufur ve beddua aldım tabiki .
2 aydır whatsap ’dan bir suru hakaret mesajı atar ardından engeller sonunda ben engelledim artık,1 hafta once abimi goruntulu aradım actı beni sessize aldım abimin eşi annem abime beni kotuluyor ;her sene izne geldiğinde zorla paramı alırdı vermezsem kuserdi yaptığım altınları elimden aldı hep bu yuzden kavga ediyordu benle diyor abimde anne yalan soyluyorsun ben icindeyim mecazen ne zaman boyle bir şey yaptı dediğinde siz yokken yapıyordu aile duzenimiz bozulmasın diye soylemiyordum diyor , senin ilk karını hep kıskandı hep onla uğraştı seni de kıskanıyor senin cocuklarını kendine kuma bildi hic hala gibi mi duşman o duşman diyor; daha fazla dayanamadım kapattım. bunları soyleyen benim oz annem , izne gittiğimde alışverişe gittiğimizde bazen hesabı o oderdi , harclık verirdi almadığım zaman kuserdi ben annen değilmiyim kibirlisin sen derdi alırdım mecburen ; dun teyzem aradı onlara da kocası bir ucak bileti alır salardı herşeyini burdan ben alırdım elimdeki paramı zorla elimden alırdı bu tarz şeyler soylemiş
İcimde ki kızgınlık mı kırgınlık mı bilemiyorum nasıl yuzyuze bakıcaz onu da bilemiyorum , keşke bunları soyleyen bir başkası olsaydı diyorum