Bir yıl once forumdan biriyle tanıştım. Kendisi benden 8 saat uzaklıkta bir ilde yaşıyor. Bu bir yıllık surecte iletişimimiz devam etti ne onun ne de benim ilişkim oldu. Flortleri olmuş mudur bilmiyorum bana bahsetmedi ve online da pek gorunmezdi. İlk birkac aylık donemde surekli beni aradı. Guncel konulardan yaptıklarımızdan bahsederdik, ozel konulardan konuşmazdık vs. sonrasında da telefon konuşmalarımız haftada bir ya da ikiye duştu. Mesajlaşma konusunda her zaman cok kotuyduk. Bana hep cok gec doner ya da akşam arar sohbet ederdi. Mesajlarıma gec donmesi hep irrite ederdi. Bu konudan rahatsızlığımı dediğimdeyse başta dikkat ediyor sonrasında da yine eskisi gibi oluyordu. Onunla yazın buluştuk planlı değildi ailesinden birini gormeye bulunduğum ile geldi ve goruştuk. O zaman asıl etkilendim bakışları cok saf ve utangac bir erkek profili oluşturdu bende. Zaten beğeniyordum gorunce emin oldum. Buluştuktan birkac ay sonraysa ailemin yaşadığı ile yakın yerde calıştığından ben onunla goruşmek istedim. O da işle ilgili olan sorunlardan dolayı bana gununu diyeceğini dedi. Ben ailemin yanına gittim falan ama bana cok gec haber verdi. Arkadaşından aracını istedi gezelim diye ondan haber bekledi o yuzden bana gec dondu bir şekilde goruşemedik. Aramızda bu buyuk bir sorun oldu. Benimle aslında benimle goruşmek istemediğini vs. dedim (cunku bir insan bir şeyi gercekten isterse yapar diye duşunuyorum) kızdım gec donmesine. O da sana değer veriyorum senden başkasıyla bu kadar konuşmadım, keşke yakınımda olsaydın beni ve sana değer verdiğimi anlardın, sozum olsun ilk iznimde istediğin bir yerde ilde buluşalım geleceğim dedi. Bir şekilde aramız duzeldi.
Bunları genel durumu ozetlemek icin ve onemli ayrıntıları aktarmak icin yazdım. İlişki tecrubem pek yok ve duygusallık ağır bastığı icin duzgun değerlendirme yapamıyorum. Ben bu erkeğe aman aman oluyorum değil ama beğeniyorum ve hoşlanıyorum. Efendi duruşu beni hep etkiledi. Fakat aramızda ne olduğunu anlayamıyorum. Bir yandan arkadaşım bir yandan değil gibi. Onun benim hakkımda ne duşunduğunu de tam bilmiyorum. Bir iki kez anlamak icin yakın durdum beğenimi anlamasını sağlamaya calıştım ama devamı gelmedi. Bir yandan da bana laf arasında kimseye bu teklifi etmem benimle evlen diyen biri aynı zamanda. Hani desem aramızda flortleşme durumu da hic olmadı. Ne ondan ne benden net bir adım oldu.
Aklımı karıştıran şeyse ben başka biriyle olma duşuncesine de pek sıcak bakamıyorum. Cunku onunla olmayı merak ediyorum, nasıl olur diyorum icten ice. Başka iyi biriyle karşılaşsam da muhtemelen aklımın bir koşesinde duracak. Bir yandan da benden uzakta yaşıyor kendisi kolluk kuvveti goruşmemiz cok sınırlı olur ya da oyle cok ilgili bir sevgili olur mu onu da tahmin edemiyorum (cok fazla calışıyor bazen coğu şeyi unuttuğunu fark ediyorum, surekli işte, mesaisi cok fazla).
Ondan gelen bir adım yok ve olacağını da sanamıyorum ki olsa da bir şeyler benden kaynaklı olur diye duşunuyorum. Bunlar kafamı karıştırıyor bazen de boyle ilgisiz kalınca aman sil gitsin iletişimi kopar diyorum kendime. Sana ilgisi olsa erkek sonucta belli eder diyorum ama bir yandan da iletişimi koparmak beni uzer diye duşunuyorum. Oldukca uzun ve karışık oldu ama beynimdekilerin yansıması bunlar ve uc noktalarda duşuncelerim. Siz ne duşunuyorsunuz?