Merhaba iyi geceler kızlar. Uzun zamandır nedenini bilemediğim bir saflık mı diyeyim salaklık mı boyle birşey icindeyim. Bir anormalim. En basitinden; Dun eşimle dışarı cıktık carşıda işlerimiz vardı. Otobuste ters oturduk ikimizinde midesi bulandı eşim dedi cok kotu oldum diye onumuzde adam kalkınca eşime 'cabuk otur' dedim eşim bana donup: hayatım bir onumuz orasıda ters farkında mısın dedi. Bir an kafam durdu sanki. Neyse yer bulduk oturduk midelerimiz bulanıyor tabi sakız ver bari ciğneyelim gecsin midemiz dedi, yok bende sakız dedim. Eşim şaşırdı evden cıkarken aldın ya dedi aaa doğru unuttum dedim. Anlatırken cok utanıyorum ama coğu zaman boyleyim. Aaa unuttum aaa unuttum. Otobuse binerken kartı yanlıs yere okutup ısrarla beklemem eşimin hatırlatması ve aaa diyerek buyuk bir panik olmam. Doğal olarak eşimde sana ne oluyor boyle niye boylesin neden boyle yapıyosun demeye başladı onun gozunde iyice akılsız biri oldum. Bazende başlıyorum kelimeleri farklı soylemeye gecenlerde kıymalı pide yicem diceğime pideli yicem dedim buna benzer şeyler diyorum tam tersi soyluyorum kelimeleri. Artık bende sorgulamaya başladım kendimi gercekten. Birileri bir konu hakkında bilgi veriyorsa eşime hemen derim iyi dinle ben unuturum derim cidden de unuturum. Ya da yarım yamalak bilirim bazen hic anlamam. Diyorum kendi kendime Asen cocuğun olduğunda doktorun dediklerini nasıl tutucan kafanda?! Yemeğine, mamasına yumurtasını, sutunu eksik mi koyacaksın yine aa unuttum mu diyeceksin? Allah korusun. B12 vs test yaptırmıştım gayet iyi gozukuyor. Bazen birşeyin en basit yolu varken ben kalkıp en uzununu soyluyorum eşimde boyle yaparız deyince aaa nasıl aklıma gelmez diyorum. Yani neden olur boyle şeyler ?