Merhaba arkadaşlar bu konuyu kendim icin değil erkek arkadaşım icin acıyorum oldukca caresiziz.
Erkek arkadaşım ucuş eğitimi alıyor ve aldığı gunden beri istifra ediyor. Alışma suresi dedik buna normaldir dedik. En başından bari m......d (Hafif bi mide bulantı onleyici) kullanıyordu ama fayda etmedi. 2 kere de psikoloğa gitti ama fayda goremedi. 4. ucuşunda z...r adlı (Guclu bir mide bulantı hapı) ilacı aldı ve en son raddeye kadar istifra etmedi ama son donuşte midesi bulandığını soyledi hocasına erken indiler 1-2 dakika. Ama kusmamıştı! Ona rağmen hocası ucuşunu kesti doktora yonlendirdi. Doktor tomografi cekti, duyu testi yaptı. Hicbir sıkıntısı cıkmadı sadece "solda superior semisirkuler kanal dehissensi" varmış ama kusmayla bi alakası yokmuş. Sonra da sandalye eğitimine başladı. (Tekerlekli sandalye duşunun dakikalarca hızlıca donuyor, hic kusmadı sandalye eğitiminde)
2 haftadan sonra bugun 4. ucuşunu tekrar uctu ve z...r adlı ilacı aldı (yanında leblebi de yiyor) ve haraketleri yaparken yine istifra etmiş. Duz ucarken sıkıntı yok ancak haraketleri yaparken istifra ediyor. Hocası bu sefer Eskişehir'e yonlendirdi ve eğer yine olmazsa pilotluğu elinden alınıcak maalesef. Gercekten hic iyi değiliz. Gece gunduz bunun icin calışıyor ve hicbir sağlık sorunu yokken istifra etmesi onu artık yıldırdı. Bende cok uzuluyorum ve cozum arıyorum.
Acaba diyorum tam alışmışken 2 hafta ara verdiği icin mi oldu? Ama sonuc olarak istifra etti yine de..
Sizden ricam lutfen yardım edin. Bildiğiniz bir ilac, bir yontem herhangi bir şey varsa yardımlarınızı bekliyorum. İnternette mazot icsin yazan bile var icicek oyle durumdayız.