Merhaba, sevdiğim bir işim var. ve kaybetmek istemiyorum. hamile kaldım. gebelik iznimi kullanıp işime geri donmek istiyorum. yaklaşık en az bir 6 ay kadar izin kullanmayı duşunuyorum. Bu surecte mudurum yerime başka birini alacağını soyledi. Moralim cok bozuk cunku gelen kişi buraya gecici nasıl gelecek ya ben geldiğimde cıkmak istemezse? Ya ondan memnun kalıp beni cıkartırlarsa? Bu durumda olan cok kişi var. 9 yıldır bu şirketteyim ama şimdi bu durum beni korkutuyor. aslnda onlar cıkarırsa tazminatımı almış olurum. ama bu devirde rht bir iş bulabilmek cok zor. helede şimdi bebek gelmişken hem masraf bakımından hem rhtlık bakımından yeni bir işe başlamakta skntı. yeni başlayacağın yer sana asgari ucret verr en fazla. bn kac senedir buraya emek vermişim. bilmiyorum kafam cok karıştı. elimden bir şey gelmez. beni cıkartmazlar diye cok guvendiğim bir şirkette değil. yerime birini bulup memnun kalırlarsa o kişi bnm yerime gecebilir. bu beni cok uzuyor. hem kim 6 aylık bir işe girer sonra cıkmayı kabul eder. ya o da kalmak isterse ve beni cıkartmayı secerlerse. bu şirket rht işimi seviyorum ama cok kolay eleman cıkarabilirler. bu beni cok rhtsz etti. calışanlarıyla da aile gbi olmuştuk onlarıda kaybetmek istemiyorum. internette ornek durumlara baktım benim gibi cok sayıda madur kalmş calışan insan var. bu da beni daha cok korkuttu. kafam cok karışık. elimden bir şey gelmiyor