Oncelikle atılacağımı biliyorum ama karşı cinsin tavsiyelerine ihtiyacım var. Bir şeyler yazın sonra banlayın bari. Artık napacağımı bilmiyorum intihar duşunceleri gelip gidiyor.
Mesele kız arkadaşım.
Arkadaşlar, 2,5 senelik kız arkadaşım beni kullanıyormuş. Son 6 aydır kavga eksik olmazdı. Cok kotuydu ama ne olursa olsun hicbir zaman başkasını duşunmeyiz diyordum. Kavgalar rutine binmişti ama aklımdan ondan başkası gecmiyordu. Bir yandan da bana seni seviyorum gibi mesajlar atmaya devam ediyordu cunku. Kus bile olsak iletişimi koparmazdı, surekli bir umidim vardı.
En son bana evdeyim, yalnızım gibi şeyler yazdığında tanımadığım 4 adamla yemeğe gittiğini tesadufen instagramdaki bir fotoğraftan gordum. Sonra nasıl boyle bir şey yaparsın, duygularımı kullanmışsın dediğimde, "zaten ayrıydık" dedi. Başımdan aşağı kaynar sular dokuldu, ofkeden deliye dondum. Sonra bana yazmaya devam etti. Bana yazarken meğer buluşmaya da devam etmiş onlarla. Sonra bir kez daha gizli gizli bakarken fotoğrafını yakaladım. Ne bu dedim, e ayrıyız dedi.
Sonra iş iyice ayyuka cıktı, surekli benim gorebileceğim yerlere benim sinirleneceğim şeyler yazmaya devam ediyor. Ben bu kıza kalpsiz misin, neden boyle yapıyorsun, başkası varsa beni bırak dedim. Ama hala duşmanıymışım gibi bana psikolojik tahrik uyguluyor. Gercekten ne kadar ofkeli olduğumu bilemezsiniz, bir yandan aldatılıp kandırılmışım, ote yandan bu surec devam ediyor ve bir gram vicdan azabı cekmediği gibi gozume gozume sokmaya calışıyor.
Sizce ne yapmalıyım, gercekten ofke ile hırs ile hareket ediyorum, kendimi asla zapt edemiyorum. Sakinleşemiyorum. Bu kız madem başkası var, neden hala benim gozume gozume sokma cabasında? Bunun amacı ne olabilir? Surekli kotu duşuncelere kapılıyorum, psikolojim iyi değil artık. 2,5 senedir her şeyimi ona adamıştım. İlk defa birileri girdi hayatına ve beni bırakması bir oldu. Bu mu arkadaşlar aşk, bana notlar yazmış gozum senden başkasını goremez, nolur omur boyu beraber olalım diye. Eski notlara bakıp ne noktadan beridir kandırılıyorum anlamaya calışıyorum. Cok kırgınım, cok ofkeliyim, lutfen yardım edin.