Merhabalar guzel hanımlar;
Doğumuma 2 ay kaldı ancak eşim o kadar telaşsız ki her şeyi ben duşunmek zorundayım. Bebek alışverişi vs cok umursamaz ben mi abartıyorum 2 ay kalmış artık son haftalar iyice ağırlaşıp alışverişe sonra onları yıkayıp utulemeye halim kalmaz diyorum hallederiz diyor hep. Maddi olarakta pek rahat değiliz ondan da yapıyor tabi ama ben ne yapabilirim yana yakıla cocuk isteyen oydu şimdi neden ben tek başıma duşunmek zorundayım. Sizce henuz erken mi ben mi abartıyorum?
bir de bir konuda da fikrinizi almak istiyorum ; ilk bebeğimde yaşadığım emzirme sıkıntılarını yasamamak adına araştırmalara başladım. Gumuş goğus kalkanlari cıktı karsima ancak butcemi biraz aşıyorlar. İki tane marka var en cok iyi yorum alan biri 360 diğeri 200 lira. Birde ikinci el sayfasından buldum onların fiyatları da 360 olan 160 200 olan 90 lira. Şimdi gumuş oldukları icin gelince karbonatla temizlersem hijyenik acıdan sıkıntı olur mu?
bunlarin dışında bir ucuncu secenek de 110 liraya pek bilinmeyen bir markada buldum onu sıfır alabilirim sizce hangisini yapmalıyım? Gumuş gumuştur deyip uygun olan sıfırımı yoksa ikinci ellerden birini mi almalıyım ? Bir de kullanıp fayda gorenler fikrini yazarsa cok sevinirim şimdiden teşekkurler