Bugun yeni evime taşındım. Annemle eşyaları panikle toplayisimiz, taksiye aceleyle yukleyisimiz. . bizimki aile apartmanı o yuzden. Zaten son anda gorumcemin kocası seslendi nereye diye, cevap vermedim. Hemen karısına soylemiş. Gorumcem aradı acmadım. Kayananaya soylemis o da aradı acmadım. O da gitmiş eşime soylemiş aradı acmadım. Eşim tabi eve gelmiş iş yerinden. Taksici tanıdıktı, yeni evin onune gelir gelmez anahtarı verdim kardeşimle annem arkamdan geliyordu onlara ver ben cocuğu almaya gidiyorum dedim. Koşarak kreşe gidişim... Kızımı panikle alıp gelmem....
Eşyaları taşıdık. Eşim okula gitmiş tabi. Bugun hic gelmedi demişler sağolsunlar. Kızımı orda bırakacak kadar salak sandı beni galiba. Sonra yine 2 kez aradı acmadım. Korkuyorum onunla konuşmaya..
Kızım tabi cok kucuk farkında değil yeni evimiz cok guzel diye geziyor..
Annem babam biraz durup gittiler, yanımda erkek kardeşim kalacak bir sure.
Ben şimdi bu adam annemleri bana gelirken takip eder de yerimi oğrenir diye cok korkuyorum. Aşağıya markete gitmeye bile odum kopuyor. Kardeşim gidiyor zaten ama ben evden ne zaman nasıl cıkacam..
Evimi bir şekilde oğrenir de aşağıda saklanip bizi bekler, sonra karşımıza cıkarsa?..
İnsan olsaydı anlaşmalı tek celsede boşanırdık ve kızını istediği her an gorebilirdi .. ama insan değil.
Bu arada dun akşam bana en son s.ktir git dedi. Ben de gittim işte)
Cok endişeliyim korkuyorum gerginim sakin olamıyorum. ..