Arkadaşlar elimde değil bir turlu duzene giremiyorum,cok dağınık biriyim.toplanmak icinde dikkatimi vermem gerekir,odaklanmam lazımki toplayayım.ya okadar cok bulaşık cıkarıyorum ki birgun halam geldi,sende bir sorun var heralde bir yemek yaptın on kaşık kirlettin dedi şaka ile.haklıydı aslında.bazen dikkat dağınıklığı ilacımı kullansam diyorum.konsantre olmam gerekiyor,evimi yonetemiyorum.mesela iş bolumu yapayım dyorum,bir oda bir oda şeklinde.son odayı temizlerken sil baştan diğer yerler tekrar batmış ve dağılmış oluyor.mutfagi yine bir şekilde hallediyorum ama iş camaşıra gelince okadar beni yıpratıyor ki bı turlu kurtulamıyorum onlardan.temiz yıkanmış oluyor ama katlayıp yerine koymadan,yemek yapmam gerekiyor diyelim,camaşır kalıyor oyle.baska işlerim oluyor cocuklara yemekti,meyveydi derken gunler cabuk geciyor.o camaşırları unutup gidiyorum,sonra bakıyorum bir dağ olmuş bu halim normalmi? cok coktum.mutlu değilim kesinlikle.ne kadar isterdim heryer intizamli,duzenli olsun.hayir biri eve gelmek istese utanırım.alamam iceri. yardımcı kadın gelse temizliğe,kadın duzenli ev ister camaşırlarımıda o duzenleyecek değilya.kimisi işler varsa uyyamazya keşke bende oyle olsam.uyanip iş yapsam,hic
rahatsızda olmuyorum.Birde butun işleri yapacak enerjim yok.bana fikir verin olurmu ne bileyim belki faydası olur.motivasyon ve dikkat dağınıklığıma faydası olur.