merhabalar herkese eski konularımdan beni biliyor bir coğunuz surekli başa saran gelgitli bir evliliğim var 6 aylık evliyiz 1 ay once yaşadığımız olaylar sonrası boşanma kararı almıştım fakat gerek burada yazılanlar gerek ev icinde yaşananlar bu sureci biraz daha geciktirdi.
sıkıntılarımızın buyuk coğunluğu eşimin ailesi yuzunden yaşandı geri kalan kısmı ise eşimin daha evlendiğimiz ilk gunden bu yana yaptıkları yuzundendi. Evet aldatma , şiddet yok bu ilişkide ama dibine kadar psikolojik şiddet yaşadım. Ailemden uzak bir yere evlendim 3 saatlik bir yol var arada. Ne zaman benim aileme gitsek kv gorumce hemen bozulur sanki sidik yarışı var gibi. Duğunden once her gun arayan gorumce kayınvalide annemi duğunden sonra 1 kez bile aramadı. Duğun gecesi suratları beş karıştı onlara bakmaktan kendi duğunume odaklanamadım.Duğun zaten bizim orada oldu onlar erkek tarafı olarak sadece 5 kişi geldiler duğune. butun kendi sulaleleri ile kusmuşler. ona rağmen memnun edememişiz 5 kişiyi. Neyse daha once size bu detayları vermediğim icin kısaca bunları paylaşmak istedim sanırım cunku kendimi suclamaktan kocam olacak kişi tarafından hep suclanmaktan yoruldum.
gecen hafta benim ailemin yanına gittik geldik eşim iyi davrandı onlara. sonra eşimin ailesi geldi bulunduğumuz şehire bende 8-5 bucuk calışıyorum bu arada. ilk gun gittik gorumceme oraya gelmişti ailesi herşey iyiydi ama bi soğukluk vardı. sonraki gun yine gittik bu sefer kv dedi ki 15gun buradayız artık hergun burdasınız bu surede dedi. eşimde bunu onayladı. bende bozuldum tabi cunku sabah 8de cıkıyorum akşam direk gorumceye gitmek 9 a kadar her akşam orada oturmak beni cidden yordu bu hafta boyunca.eve gidip biraz dinlenip işlerimi halletmek benim de hakkım diye duşunuyorum. bende bir gun gitmedim bu hafta doktor randevum vardı hemen gorumceler ve kv triplere başladı. laf sokmalar sacma sacma hareketler. benim de ister istemez yuzum duştu kandil gunu oldu bu olay kv yi aradım kutladım kandilini bugun cok yorgunum gelemedik dedim oda soğuk bir şekilde konuştu kapattık. sonra eşim gelince goruntulu aradık direk acar acmaz suratın bugun guluyor iyisin iyisin dedi yok yorgunum cidden anne hem doktora gittim geldim dedim yok yok iyisin iyisin dedi laf sokar gibi. yani iyi bi şekilde soylemedi bu lafı. gorumce deseniz başka bir gun goruntulu konuşuyordu yine eşim benim yaptıgım menemeni cok beğendiğini soylemişti bundan 1 ay once telefondayken. gorumce bunu unutmamış bana onlara gittiğimiz ilk gun dedi ki yarın bi menemen yapayım aaaa gerci mormenekse135 daha guzel yapıyormuş neyseee ama benden iyi yapamaz dedi. sacma sacma muhabbetler okadar sıkıldım ki.
dun gece yine kv kp ve gorumcelerleydik yemek yedik eve geldik sonra. ben dedim ki eşime 15 gun boyunca hergun gitmemizi beklemeleri sencede tuhaf degil mi tabiki gitmemiz gerekir ama bu bize bağlı bir şeydir yorgun oluruz dinleniriz ertesi gun gider daha cok otururuz. 15gun hergun buraya geleceksiniz demek duşuncesizlik dedim. eşimde başladı sen benim aileme dil uzatamazsın zaten onların geleceğini duydugundan beri uzaksın falan dedi artık senin yorgun olduğuna veya dediklerine inanmıyorum sırf beni ailemden uzak tutmak icin yapıyorsun dedi.ki gercekten boyle bir niyetim yok ama biraz anlayış istiyorum. sen boyle giderse gozun dışarı kayar onuda beklerim falan dedi ortada bunu demesi icin bir sebep bile yok o işteyken onu hep ben ararım napıyorsun diye işe girdiğimden beri bi kıskanclığı başladı. sonra en sonunda saygılı bir şekilde ayrılalım dedik bugun istifamı veriyorum ailemin yanına doneceğim anneleri buradan gittikten sonra acıklamak istedi boşanma kararını onlara bugun avukatıyla goruşmesini soyledim. daha onceki konularıma bakarsanız şu anlattıklarımın ne kadar kucuk sebepler olduğunu anlarsınız artık yoruldum ve gidiyorum ben elimden geleni yaptım cok mutlu olacağıma inanıyorum umarım onlar da kendi kultur seviyelerinde bir gelin bulup istedikleri gibi davranırlar Allaha havale ediyorum ben bu oyunu yurutemedim...