Kızlar merhaba. Size bir şey sormak istiyorum. Benim bir arkadaşım var. Zamanında bir adamla sevgili oldular, birbirlerini de seviyorlardı. Ama hic olmayacak bir ilişkiydi, o yuzden ayrıldılar. Ayrılmalarına rağmen hala birbirlerini unutabilmiş değiller, zaman zaman tekrar konuşup buluşuyorlar. Ama bir ilişki yurutmeleri imkansız, detaya girmek istemiyorum ama aralarında cok derin farklılıklar var. Yani aralarında cozulmeyecek kadar buyuk ucurumlar var. Diyelim ki evlenseler bile boşanırlar, oyle diyeyim. Sevgi her şeye yetmiyor bu ilişkide maalesef. Ama birbirlerini hala unutamadıkları icin birbirleriyle konuşup buluşmaktan kendilerini alıkoyamıyorlar. Arkadaşım kendine engel olamıyor. Bu sefer konuşmayacağım, buluşmayacağım diyor yine de yapamıyor. Arkadaşım kendince şoyle bir cozum duşundu. Bu adama bir şekilde, seveceği başka bir kadın bulup onunla bir ilişkisinin olmasını sağlamak istiyor. İlk kez duyunca ben bunu mantıksız buldum. Arkadaşıma da soyledim hatta. Herkese sorulacak bir konu değil, o yuzden arkadaşım buraya sormamı rica etti. Bu duşunce size nasıl geldi bilmiyorum. Ama arkadaşım şu şekilde duşunuyor, bu adamın sevdiği bir kadın, bir ilişkisi olursa ben ancak onunla bir daha konuşup buluşmamayı bu şekilde başarabilirim, diyor. Cunku arkadaşımın cok net prensipleri vardır, sevgilisi olan bir adamla bir daha asla konuşmaz, aşkından olse bile. Bu şekilde olursa ben de bir daha onunla konuşmam, kendi irademle bunu yapamadığımı gore en iyi yol bu diyor. Bu adama, sevebileceği bir kadın bulmak istiyor. Ama bunu nasıl yapacağını bilmiyor. Sizin fikirleriniz nelerdir?