Merhabalar,herkese mutlu hafta sonları diliyorum. Benim cevremdeki insanlar genelde maddi olarak benden iyi durumdalar. Parayla ilgili bir konu acıldığı zaman surekli alırsın,yaparsın,edersin diye ustten ustten konuşuyorlar resmen sinir hastası oldum bunun yuzunden. Sadece para konusunda da değil,paraları var diye kendilerini her konuda profesor zannediyorlar. Benim bolumuyle ilgili bir şey konuşuluyor doğrusunu soyluyorum sen bilmiyorsun diyorlar,tarih konuşuluyor doğrusunu soyluyorum ne cahilliğim kalıyor ne ukalalığım, guncel konular konuşuluyor yine aynı. Bahsettiğim kişi de lise mezunu ama kucuk dağları ben yarattım havasında yani hicbir şey bilmeyip her şeyi bilenlerden. Resmen kucuk gorup begenilmiyorum. Kendi cocukları baba parası yiyen bugune kadar hicbir derste,sınavda başarı gosterememiş tipler ,kendisi surekli parasıyla hava atan,bir soylediği bir soylediğini tutmayan birisi buna ragmen oyle bir eziyorlar ki artık nefret ediyorum bu insanlardan. Sinirden yazamadım bile tuhaf konuşmuş olabilirim ozur diliyorum okuyanlardan. Yakın akrabam olduğu icin goruşuyorum mecbur. Aslında bir yandan benim icin iyi oluyor hırs yapıyorum daha iyi bir universite okuyayım,daha iyi bir isim olsun diye. Ama ruhen cok yıpranıyorum, her şeyime laf soyluyorlar, bugunku konuda da ben bir şey alacaktım paranı biriktir harcama vs dediler bende zaten biriktiriyorum ama bunu almam lazım dedim yok senin biriktirmeye gonlun yok senden bir şey olmaz vs vs Annemde onlarla aynı kafada. Bana biriktir diye konuşuyor kendisi ailesine harcıyor bana yardımı yok hic. Herkes kendi cocuğunu duşunur annem once, annesini,babasını,yeğenlerini duşunuyor. Bu kibirli akrabalarımdan bir tanesi su an maddi olarak kotu duruma duştu calışamıyor da,kocası,ailesi vs de yok. Surekli borc istiyor bizden ailem de onlara veriyor. Ya biz kotu durumdayken onlar bize sukretmiyorsunuz ondan paranız yok diyorlardı şimdi bizim elimizdekine goz diktiler. Ben universite icin para biriktiyorum ama cok bunalıyorum artik diğer gencler gibi yiyip icip gezemiyorum. Yok annemin akrabaları yok babamın akrabaları derken... Hem bizi kullanıyorlar,hem beğenmiyorlar hemde zora duşunce bize koşuyorlar.