Selam hanımlar.. daha once de burda birkac kez konu acmıştım eşimden siddet hakaret kufur yuzunden boşanıyorum cok direndim ama olmadı en son da zaten ustume saldırdı komşumuz kurtardı beni darp raporu aldım uzaklaştırma derken cok sancılı bir surecten gectim hala da geciyorum . Oğretmenim gelirim guzel sayılır bir kızım var 3 yaşında suan annemlerle kalıyoruz ama ev bulup kendi duzenimizi kuracağız kızımla. Biraz once eşim kızımızı aldı onu gorunce icim acıdı ağlamamak icin zor tuttum kendimi bir de benim yanımda cocuğa şimdi ben seni ablalara gotureceğim kızım diyor kimse artık o ablalar sacma sapan surekli fotoğraflar paylaşıyor evliyken ben fotoğraf koymayı sevmiyorum diyen adam yapıyor bunları giyinmiş suslenmiş parfum sisesine duşmuş gelmiş cocuğu almaya . Bu adam mal paylaşımında da beni cok zorladı burnumdan getirdi onunla ilgili de konu acmıştım ama neden hala icim acıyor eve girdiğimden beri ağlıyorum nasıl gececek bu acı ? Boşanmış hanımlar lutfen yardımcı olur musunuz başlarda cok iyiydim giderek kotulemeye başladım