Kizlar sadece tarafsız bir şekilde bakmanızı ve bana fikirlerinizi soylemenizi istiyorum keza ben mantığımi konusturamiyorm sanırım hormonlar ağır basmaya başladı
-oncelikle eşim asker ve surekli gorevlerde(bu aralar şansıma gebeliğim başladığından bu yana goreve gitmedi şukur)
-Eşimin ailesi de Manisa'da yaşıyor ve biz her yaz mutlaka yanlarına ugrariz bir haftalık en az(cunku toplam izin suremiz zaten iki hafta)
-bir eltim var gecen sene bu zamanlar gebeydi ve hic kimildamadi kaynanam ve kaynbabam gidip geldiler yanına
-ne isse eşimin ailesi uc hafta once illa ki tutturdular buraya gelin diye (bu arada biz ankaradayiz) ben ozel aracimizla gitmemize rağmen yarım saatte bir benzinlikte WC molası,acıkma rituelleri,sırt ağrısı vs ceke ceke o saatlerce yolu gittim sırf eşimi kırmamak icin. Cunku ailesini ozlediğini biliyorum. Malesef hastalık kol geziyor ama onlar telefonda surekli baskı yapıyorlardi eşime ben de kıyamadım razı oldum Allah'a emanet gittik geldik
-ziyaretimiz iki gun surdu cunku eşimin ise gitmesi gerekiyordu acele acele gittik geldik(değdi mi bence değmedi ama eşim icin paha bicilemez cunku annesi babasıdır anlıyorum onu da)(ayrıca iki gun boyunca iki buklum oturdum kaldım ayağımı nereye uzatmaya calışsam kv ayağımın dibine oturdu mecbur toparlandım gece surekli uyandım ama rahatsız ederim diye cekindim oturdum kaldım vs.zordu bnm icn)
-simdi ise az once tekrar aradı babası ve eşime izin almasını ve oraya gelmesini soyledi. (Birkac gundur tek gundem bu malesef)
simdi geldik benim cildirdigim konuya
Benim yollarda sersefil ola ola gittiğimi,oraya gittiğimde rahat edemediğimi ve gebelik surecinde biraz zorlandığımi biliyorlar. Duşunuyorum ki benim gelemeyeceğimi bildiklerinden ısrarla cagirmalarinin sebebi sadece eşimin gelmesini istemeleri. Gitsin benim icin problem değil ama gecen yıl eltimin ustune bunca titrerlerken beni savruk otu gibi ordan oraya koşturmaya calışmaları zoruma gidiyor ya da eşimin beni burda bırakip gelmesini istemelerine guceniyorum. Eşim ailesine ben yolculukta zorlandigim icin gelemeyecegimizi soylemesine rağmen tekrar tekrar cagiriyorlar ve ben artık eşime sardım malesef. Neden bu konu kapanmıyor surekli bu yuzden ben uzuluyorum diye ona saldiriyorum. Hırsımi alamıyorum biraz da hormonlar coşkun seller gibi zaten. Onlar gelsin diyorm onlar doğumda gelcekler zaten diyor. E o zaman? Hatta ilk başlarda yok diyen sevgili koca ayı eşim bugun de gitsem kızar mısın demeye basladi
Ben ne tepki vereceğini şaştım kaldım bı bakış acısı lazım bana kizlar

Duzenleme : (konuyu yeni goren arkadaşlar icin) Neyse ki gitmek istemediğini soyledi.etraflica duşunduğunu ve sacmaladigini farkettgni soyledi. Konu hakkında da hic konuşmayalım hic uzatma ama gitmeyecem onlar doğumda gelirlerse gelince gorurler bizi dedi kapattı konuyu
Dediği gbi de bu konuda ağzını acmadı daha da hayret