Herkese merhabalar. Benim sorunum kayınvalidem ile. 8 yıllık evliyim sozlendiğimizden beri,kv surekli yakın oturmamız gerektiğinden bahsedip duruyordu. Ben de yeni gelin olduğumdan ses etmedim ve aynı mahalleden ev aldık. Neyse 5 sene dip dibe oturduk. Tabi kv hergun beni arıyor bize geliyor beni cok bunaltıyordu. Neyse eşime bu durumu actım sağolsun cok anlayışlıdır bana hak verdi ve 5 senenin sonunda başka bir semte taşındık. Bu evliliğimize de bana da muthiş olumlu yansıdı her şey super gidiyordu. Ta ki bu aya kadar.
Kv kişisi beni aradı ve bizim oturduğumuz semtte ev bulduklarını ve taşınacaklarını soyledi,kan beynime sıcradı.Eşimi aradım evet beni de aradı biliyorum dedi. Akşam eşim geldiğinde taşınacaklar yine bizi bunaltacaklar ozgurce dışarı cıkamayacağız dedim. Cunku eskiden aynı mahallede otururken mesela eşimle akşam dışarı cıktığımız kv arar arabanız yok nereye gittiniz gibi sacma sorular sorardı. Eşim bu sefer boşver artık 8 sene oldu ararsada gitmezsin kafaya takma diyor ama biliyorum rahat bırakmaz cat kapı gelir. 1 aya kadar taşınacaklarmış. Bu kadın neden benim gıcıklığıma boyle şeyler yapıyor gercekten cok uzuluyorum. Kabus geri donuyor. Neler onerirsiniz yardımlarınız ihtiyacım var.