Merhaba arkadaşlar, beni az cok konularımdan tanıyan vardır. 3 sene yurtdisinda calistiktan sonra 2 hafta once Guneydoğu Anadolu Akdeniz bolgesi arasında kalan buyuk bir şehrimize taşındım iş sebebiyle. İsyerine yakın bir ev tuttum mahalle de guzel. Burası asla yobaz bir şehir değil yalnız yaşayan bir kadın icin de kolay ve guzel. Insanlar sıcakkanlı yardimsever alıştım şehre ama ben bir salaklık yaptım sanırım evi cok beğendiğim icin ev sahibi konusunu hic duşunmeden bir ev tuttum. Adam ailesiyle aynı apartmanda oturuyor alt katımda. Kendisi evi 6 senedir kiraya vermemiş oğlum evlenip oturacak diye. Yasli bir hacı amca. Korkum bana karışması eve gelene gidene laf etmesi. Aslında baya bir yardımcı oldu, geldi kombiyi gazı gosterdi. Yalniz mesela internet bağlamaya geldiler hemen yukarı cıktı diyor ki ne yaptınız. Internetin kablosu cekilmemis elektirikci cağırırım ben dedi. Kombiyi acmıştım diyor ki hemen kızım yazık neden bu kadar yakıyorsun. Yani adamın bisey yaptığı yok ama nedense rahatsız oldum. Temizliğe gelen ablayla eve geldik o da adamı gorur gormez dedi ki "bak bu adama cok yuz verme sen cok yumusaksin tepene cıkar." Sonra annem birkac kere aradı ev sahibinin de evde olduğunu anlayınca (gaz borusu delinmiş onu degistiriyordu) hemen dedi ki "ev sahibi neden hep senin evde bak sakın kendine karıştırma".
Sonuc olarak benim hic boyle bir korkum yokken icime boyle bir korku geldi şimdi. Aslında korona zamanı parti yapacak gurultu yapacak filan değilim. Ama diyelim bir manita yaparsam veya kırk yılda bir bir arkadaşım gelirse karışmaz di mi? Korkum ben bu aileye hayır diyemicem ve burada "kv ile altli ustlu oturuyoruz beni her akşam yemeğe cağırıyor nasıl hayır derim" konularının ev sahibi versiyonunu acicam. Baska bir arkadaşım dedi ki "x şehrinde olsa karışır derdim ama burda karismaz kimse".
Neyse benim burda en başından almam gereken onlemler nelerdir?