benim bir konuda ayarım bozuldu hanımlar o yuzden sizden akıl almak istiyorum. Surekli başıma gelen bir olay var ilk buluşmada beni cok beğendiğini soyleyen erkekler sonrasındaki gun veya 1-2 gun sonra birden mesaj atmayı kesiyor. Ben bu durumda mesaj atmalı mıyım atmamalı mıyım kararsız kalıyorum. Bir ilişkimde ilk tanıştığımızda yine boyle olmuştu bana 2 gun mesaj atmadı sonra bir şekilde goruştuk bunun kendisine cok ters olduğunu benden mesaj beklediğini falan soylemişti. Bundan sonra ben de karşı taraf oyle duşunebilir diye ondan ayrıldıktan sonra goruştuğum kişiye mesaj attım ( yine goruşunce cok beğendiğini guzel bir gun olduğunu soyledi o akşam mesajlaştık sonra kesti 2 gun mesaj atmadı 2 gun sonra ben mesaj attım) ama cevap atmadı keşke atmasaydım dedim bu sefer de. Şimdi yine aynı durum var başkasıyla goruştum son mesajı o attı ama cevap verilecek bişe değildi şimdi 1.5 gundur falan bişe yazmıyor bu durumda ben mesaj atmalı mıyım beklmeli miyim bilmiyorum cok tecrubem yok bu konularda yardımcı olur musunuz. Cok beğenmiş gibi numara mı yapıyorlar yani ya da başakalrıyla goruştukleri icin mi yazmıyolar yoksa benden mi bekliyorlar sizler bu durumlarla karşı karşıya kalıyor musunuz.

Her gun gunaydın yazıyordu bu sabah yazmadı mesela , bir yandan kotu bir şey mi oldu acaba diyorum bir yandan da belki arada başkasıyla tanıştı yazmaman lazım diyorum.