Merhabalar; Allah rızası icin koskoca yaşamınızdan birkac dakika ayırmanızı ve yardım eli uzatmanızı istiyorum. Konuşabileceğim yakınımda kimsem yok.Şimdiden vakit ayırıp yardımcı olanlara cok teşekkurler...

Yeni bir işe girdim. Daha once oğrenciyken calışmışlığım var, evlendim ve 4 senedir iş bulamadığımdan calışamadım. Şimdi ise iş buldum ama halim duman.Topu topu iki gun calışabildim.
İşe başlamanın 1 hafta oncesinde başlayan anksiyete ve surekli huzursuzluk halindeydim.Baş donmeleri ve kusmalar yaşadım.Doktorlara gittik, bir sebep bulunamadı.Şimdi anlıyorum ki psikolojikmiş...

Evde zaman gecmiyor,hele de eğitim aldıktan sonra evde oturmak bir yere kadar insanı oyalıyor. Kafam dağılsın, kafam meşgul olsun diye hep bir iş arıyordum. Nihayet buldum. Fakat korkuyorum...

İş yerinde de aniden sıcak basmaları, terlemeler, carpıntı,huzursuzluk başladı ve tum gun devam etti. Boğulacak ve bayılacak gibi oluyorum.Sanki ruhum cıkıyor gibi,olecekmişim gibi.Surekli panik,her an tetikte olma durumu...Evde de sabaha kadar uyuyamıyorum işe gideceğim diye; boyle bir mutsuzluk,bir ic sıkıntısı...En sonunda dun kendimi psikiyatriste attım.
Panik bozukluğu ve panik atak teşhisi koyuldu. 3 gunluk rapor verdi ve sakinleştirici bir ilac yazdı.Fakat halen evhamlıyım.Sonucta bu tarz ilaclarda başlarda vucut dengesini bozuyor,panik atağı nuksedebiliyor.Ne olacak halim diye endişeliyim.

Hem calışıp para kazanmak,kendi ayağımın ustunde durmak istiyorum (evdeyken de belli bir sure sonra insan bulanım oluyor).
İsteyerek işe başlamıştım ama halimi gorenler buna ne oldu boyle der.Resmen kan değerlerim oynadı.O kadar kotu hissediyorum ki kendimi,hasta gibiyim.Surekli vesvese,evham,huzursuzluk ve carpıntı yaşıyorum.Korkuyorum. Ya iş yerinde de birşey olursa diye korkuyorum. Durmadan ağlıyorum.

Anlamadım,4 senedir işsiz olduğum icin mi bu kadar korku yaşıyorum bilmiyorum. İşi bırakmayı duşunuyorum,fakat cevrem ozellikle ailem uzulecek.Kaldı ki evde dur dur nereye kadar.Resmen kısır dongu icindeyim. Daha oncede evhamlı biriydim fakat bu denli ve bu boyutta olacağını hic duşunmemiştim.
Ne olur yardım edin;ne olur...Ozellikle calışan bayanlardan yardım istiyorum. Bu şartlarda calışmamalı mıyım? Calışmak,sorumluluk almak bu kadar mı zor?Hep kotu ve olumsuz duşunuyorum,icimi rahatlatmanıza;kafamdaki olumsuz kalıpları değiştirmede yardımcı olmanıza,tecrubenize ve desteğinize ihtiyacım var.
Gercekten herşeyden once sağlık; fiziken sağlığın yanında zihnen ve ruhen sağlıklı olmakta onemli. Allah bu tarz sıkıntıları cekenlerin yardımcısı olsun.