arkadaşlar bu soru arkadaşlar arasında epey tartışıldı. kendi tecrubelerimden bilgiler vereyim. direk banlanma gibi bir durum kesinlikle soz konusu değil. tbm oranınızı arttırmak icin kendi etiketlerinizin yanına niche kelimeler koymanızı şiddetle tavsiye ediyorum. ( yabancı icerik calışanlar icin ) ancak abartıya kacmamanızıda ozellikle belirtiyorum. gidipte 200 dolarlık niche kelimeleri etiket yapmanız illa bir yerde başınızı ağrıtır. benım calışmalarım genel olarak 5 6 dolarlık kelımeler ıle oldu ve sıkıntı yaşamadım.
niche kelime bulmanın en asit pratık yolu bence tıkla bu site. detaylı bilgileri gozler onune seriyor kullanımıda yeterınce basıt kelimeyı arayın hem o kelimeyı hem ona yakın kelimeler hakkında fikirler verecektir.
Ancak hic sıkıntı yok mu derseniz var elbet. Tam manası ile cozemediğim durum ise şu. yabancı icerikli kanallarım gunluk 50k bandını gectikten maksimim bır hafta sonra banlanıyor. banlanma nedenı olarak 5 10 adet neden geliyor, bunlardan birini yaptıysanız banlanmışssınızdır diyor. Bu acıklamada etiketlerin banlanmamla etkisi var mı yok mu anlamama pek imkan tanımıyor. bu acıdan agresif buyumediğiniz surece sahte etiketler kullanmak kesinlikle yararlıdır.
Bu konu hakkında ekstra diyebileceğim şey ise niche kelimeleri de alakalı koymanız sizin yararınıza olacaktır. ilgi cekici reklamların cıkma oranı to oranınızı epey arttıracaktır. Orneklemek gerekirse bir video attık diyelim ''funny massage'' diye etiketler kısmına doğal etiketlerimizi koyalım. '' funny, funny video, funny videos...'' daha sonra alakalı niche kelimeleri verdiğim siteden bulalım. '' massage'' kelimesini sitede aradığımızda bize en iyi bu konu hakkında alakalı niche kelimeleri verecektir. '' massage chairs, massager chair, massaging chair.... '' bunları da etiketler kısmımıza eklediğimizde tbm oranı 0,15 ın altına duşmediğini goreceksiniz. benim niche den kastım arkadaşlar bol izlenim aldığınız kanallarınızda tbm nın en az 0,15 e dayandırılmasıdır. yoksa dediklerimi uygulayarak bir tıka 5 10 dolar almayı duşunmek biraz hayalcilik olur....
EDIT: son sınavımı da verdiğimden oturu artık yararlı paylaşımlarda bulunabileceğim arkadaşlar. bi e book hazırlanıyordu sitede yeni konu acmayayım dedim. o konu nerede? kim ilgileniyor ? bulamadım bir turlu bi derseniz gerekli goruşmeleri yapayım kabul edilirsem deneme yanılma yoluyla oğrendiğim bilgilerin duzenli şekilde size verilmesi adına yazarlık yapmayı talep edeceğim.
Sahte Etiket Sizi Banlatır Mı ? Ve Tbm Acıklamalarım
YouTube0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Sahte Etiket Sizi Banlatır Mı ? Ve Tbm Acıklamalarım