İyi geceler herkese . Yine konu acma gereği hissettim cunku bu surecte beni toplayan tek yer burası oldu burdaki kk kadınları desteği bircok yaşanmış hayat hikayeleri derken kendimi toplayabildim . 5 yıllık evliliğimi siddet sebebiyle bitiriyorum 24 gun sonra davam var boşanma kararımdan hic pişmanlık duymadım hep diyorum ki neden daha once yapamadım.İlk evden cıktığım zamanlar fazlasıyla uzgun ve kabul edemez bir haldeyken sonrasında hem arkadaşlarımın ve ailemin hem de buranın desteğiyle bir hayli toparladım.Ama su son bir haftadır yine kotu hissediyorum kendimi neden ben diye sorgulamam yine başladı.Bir arkadaşım var mesela o da benim gibi oğretmen esinden duymadığı kufur kalmadı esinin kumar borclarını kapattı ama asla ayrılamam diyor kızı cok duşkun diye kocasına cok duşkun pozisyonlarına burundu sosyal medya bir hayli gercek hayatın tersi biliyorum ama benim de bir kızım var ve ben mi fedakarlık edemedim tedavi ettirseydim de olmazsa mı boşansaydım diyorum bazen sonra da sorunun aslında karakteri olduğu aklıma geliyor ve neye yarayacaktı ki deyip susup oturuyorum. Normalde cok duygusal bir insan değilim olayları asla buyutmem tevekkul eder beklerim. Ama bu ruh hali değişikliği beni yormaya başladı boşanan kk hanımları sorum ozellikle size bu surecte dibe vurmuş da hic cıkamayacakmısım gibi hissetmem normal mi ustelik cok kararlıyken ve onceki zamanlarda daha iyi hissediyorken kendimi ?