Selam kızlar.
Bbenim yaşadığım olay gibi başına bir şeyler gelip ozguven duşukluğu yaşayanlar,toparlayanlar sonradan karşısındakini pişman edenler varsa yardımlarını bekliyorum.Bir kaymakamla goruştum goruştukten sonra paşamız beni beğenmedi ama huyumu cok sevdiği icin arkadaş olabileceğimizi soyledi.Ben de aldırmıyormuş gibi yapıp zaten bende arkadaş olsak daha iyi olur diye duşunuyorum dedim. Daha sonra evlenmek istedi ben reddettim.insan beğenmediği biriyle neden olsun falan dedim işte guzel değil ama tatlı bir kızmışım işte fiziğim guzelmiş ama yanaklarım topluymuş kilo verirsem iyi olurmuş falan filan.(167 boy 59 kiloyum) Ben de sen kosesin(Hic sakalı yok cıkmıyormuşta) hem de kısasın alttan ustten ceksek sunmezsin benim ideal tipim de sen değilsin dedim ( 175-177 civarı olmalı) Oyle bir muhabbet duşunun ki boyle gulerek birbrimize laf sokuyoruz bu arada diğer konuların hepsinde cok iyiyiz sohbetimiz cok keyifli ikimizinde cevresinde kafasınnın tutabileceği cok insan yok bilmiyorum belki o sebeptendir.Ayrıca epey bilgili biri ve harika bir ses tonu var insan ister istemez etkileniyor.İşte sen bana aşık oldun demeye başladı ben de olmuş olsamda ben aşık oldum diye kimseyle evlenmem falan dedim neyse boyle muhabbet devam ederken bir gun cat diye engellendim arkadaşlar her yerden . Cirkinim diye mi ,daha once nişan attım diye mi ,başka bir sebepten mi hic bilmiyorum.ailesinin epey tutucu olduğunu falan soylemişti işte başlarda birbirimizin cok dengi olmadığımızı duşunduğu icin oyle şeyler yapmış kendini tanıtamamış falan nerdeyse ben inanıyordum ya Şimdi aynalara bakamaz estetik operasyonlarını araştırır oldum ustelik beni neden istemediğini tam olarak bilmiyorum bile hepsini gectim onu icimde pişman etme durtusune engelde olamıyorum.28 yaşındayım cocukta değilim ama daha once hic başıma bunlar gelmedi ustelik cokta talibim olmuştur ayrıca insan beğenmediği biriyle sonra neden tekrar evlenmek ister sonra neden engeller hic anlamıyorum var mı boyle bir şey başına gelen