Merhabalar... Uzulduğum bir konuyu paylaşmak istedim. İşyerimde benimle aynı birimde biri işe başlamıştı. Olgun ve sakin yapısı ilgimi cekti, derken işe başlayalı 2 ay olmadan istifa etti. Şirketin calışma şeklinin kendisine uygun olmadığına karar vermiş. Gelip istifa ettiğini acıklayıp gitti. Ben de mesaj attım, kendisiyle tanıştığıma memnun olduğumu yazdım. O da niye olmuşum gibi yazdın, şirket icin bittiyse benim icin de bitmiştir mi demek istiyorsun diye sitem etti.
Sonrasında bir kez daha telefonla konuştuk, yeni işe başladığını anlattı. Ben de kendi yaptıklarımdan bahsettim. Pandemi bitince goruşuruz dedik.
Dun WhatsApp'tan mesaj atsam diye duşunurken, profil fotoğrafını goremedim. Son gorulmesi zaten kapalıydı. Acaba beni engelledi mi diye duşundum. İnsanlarla cok sık iletişime gecen, cok arayan, cok mesaj atan biri değilim. Onu da iletişime zorlamadım ama engellediyse niye yaa... istemiyorsa iletişim kurmazdı, ben de mecbur değil diye duşunurdum ama boyle kendimi taciz etmişim gibi hissettim.. belki cok buyuk bir dert değil, hatta belki dert bile değil ama uzuldum ister istemez, lutfen bana biraz moral verir misiniz?