Merhabalar... Cileli hayatımdan yine herkesi şoke edecek bir mevzu ile burdayım. Gercekten artık ben kotu bir insanım diye duşunmeye başladım. Konuya gelecek olursak; eski konularımdan birinde erkek kardeşimin eşinin annemin cantasından para almış olabileceği ile ilgili şuphemiz vardı. Neyse bu mevzuyu o donemde eskiden cok mevzum olan eşi ile konusmadigim ama gelip ozur dilediği icin pişman olduğunu duşunduğum abime anlattım sen ordasin gozetle boyle birşey olabilir mi diye. Kendisi beni bu işe karistirmayin ben karışmam dedi bnde tamam kimseye soyleme dedim soz verdi ve teli kapattık. Bugun olanlara gelirsek annem aradı beni babam dun dovmeye kalkmış annemi kendisi alzheimer ve paranoya durumuda var arada(babam) saldırganlasiyor. Annem korkmuş sesini cıkartmamis başka odaya gitmiş hep uzak durmuş. Ben oğrenince cok uzuldum ve sinirlendim. Abim denen şahsi aradım kendisi annemle kus bu arada yengemden dolayı. Babama senmi soyledin dedim evet dedi neden soyledin dedim ikinizin foyasi ortaya cıksın diye size guvenmiyorum dedi inanılmaz sok oldum. Sozde biz geline oyun yapıyormuşuz gelinle bir sorunumuzda yok duyunca iki gun uzuntuden kendime glemedim.Ağzıma geleni soyledim abime inanilmaz bir kin hissettim ondan yana bana ve anneme kinli bilerek babamı anneme saldırsin diye doldurmuş. Babamda biraz cıkarında o abimin durumu epey iyidir para verir beraber iş yaparlar. Yani niye boyle insanlar gencliğimden beri eşiyle yapmadığı kalmadı bana anneme. Duysanız inanamazsiniz eve geldiğinde safkedi evden gitsin demisligi bile var. Duğunumde gelip kulağıma ohh gidiyorsun artık cok mutluyum diyen biri. Cocukları oldu ikiz eşi lohusa depresyonuna girmiş diye bana cocukları gelip gorme seni gorunce sinirlenir dedi ve kendi gelip ozur dileeyene kadar cocuklarını gormedim 4 yıl. Yani bir kardeş bir kardeşe nasıl boyle olabilir. Kendimi gectim annem bugun telde kendimi mi oldureyim dediğinde beni ilgilendirmez benim icin yoksun demiş. Bu nedir ya biri beni oyle bir dovmuş ki sanki elim kalkmıyor stresten. Kardeşi boyle olan var mı nedir bu biri acıklasın bana nerde hata yaptık. Evin en buyuk abisi ve hepimiz cok severdik su hale bak simdii