Arkadaşlar merhaba, aklımı kurcalayan buyuk bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim. Erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz universitede tanıştık, gayet iyi giden bir ilişkimiz var. Onu gercekten cok seviyorum o da beni cok sever, değer verir. Mezun olduktan sonra ailelerimizi tanıştırıp işi resmiyete dokmek istedik, planlar yaptık. Erkek arkadaşım işe başladı maaşı ve statusu iyi, ben oğretmenim kısacası her şey yolunda giderken ve biz planımızı uygulayacakken babası ev satın aldı ve bayağı yuklu bir miktara. Erkek arkadaşımı da maaşının yarısından fazlasını kendisine vermesi icin ikna etti. Fakat erkek arkadaşım evlenmek istediğini soylediğinde benim icin “Beklesin ne olacak?” demiş. Kısacası erkek arkadaşım bizim evliliğimiz icin duşuk bir miktar kenara atıyor, tum planlarımız iptal oldu ve en az 2-3 yıl sonra evlenebileceğiz. Babasının bu soylemleri ve erkek arkadaşımın her şeyi tek başına yapacak olması (ben de yardım edeceğim kastettiğim 0 aile desteği ile) beni cok uzuyor. “Paran varsa evlen” diyorlar sanki parası olmadığını bilmiyormuş gibi, benim ailem de tam tersi her şeyim icin maddi destek sağlar. Bu arada şunu belireyim hicbir şeyde gozum yok sadece zaruri ve gerekli ihtiyaclar icin bile yuklu bir miktar para biriktirmek gerekiyor yoksa duğun, kına, nişan vs bile istemiyorum, her şeyin en uygunu olsun diyorum. Bu konu surekli aramıza giriyor, uzuluyoruz, tartışıyoruz. Bir sure konuşmayıp yalnız kalmak istedim, duşunmek istedim. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim?